Rofyllt

    
I morse åkte reste våra gäster tillbaka till Cha Ahm och vi tog en songthew (öppen, liten flaklastbil) in till Ban Phe där de steg på bussen till Bangkok för vidare resa med ny buss till Cha Ahm.Bussnätet i Thailand är väl utbyggt och det är både lätt, billigt och bekvämt att förflytta även längre sträckor med de moderna och luftkonditionerade bussarna. Väl värt att pröva!
Vi har verkligen haft jättetrevliga dagar här tillsammans och det känns som om helgen varit riktigt lång. Kanske är det min lediga fredag som inverkar?
I övrigt har dagen varit väldigt lugn. Efter lite proviantering på Petras inne i Ban Phe så har vi tillbringat dagen hemma med promenad längs stranden och bad i poolen. Jättehärligt! Och jag har inget behov av att göra saker "hela tiden." Jag är så nöjd med att bara vara och titta ut över havet, läsa en bok och låta tankarna komma och gå som de vill. Avkopplande!
Min förkylning som kom i torsdags natt är på bättringsvägen och jag är piggare, men jag fortsätter att kurera mig med mina medhavda kinesiska mediciner. Och jag tror faktiskt att de hjälper.Bosse lastar våra inköp i det rymliga facket under sätet. Mopeden är verkligen smidig att köra runt på.


Jag kurerar min förkylning...Vila skall vara bra...


Stranden idag.Anonym

Sicken härlig bild med dig på luftmadrassen...ja, vila är medicin åt förkylningar : )

Själv har jag vilat idag genom långpromenad via LAN och Atmosphere....Nu ut och träffa C och H för middag med livemusik....

Kram till er båda

Britta G

Att vila sig frisk brukar vara ett bra tips. Kan man dessutom göra som du...på en luftmadrass i paradiset...tror jag det funkar.

Kram

Anonym

Det ser ljuvligt ut på madrassen i poolen. Säkert bästa medicinen. Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: