Besök

    
Fredag och ledig dag! Tyvärr har jag under natten fått besök av en rejäl "bonnförkylning" och näsan rinner som ett smärre vattenfall och huvudet känns som om det fallit ner minst en kokosnöt från palmerna vid poolen i det och fått in en fullträff. Tursamt nog så har jag kvar lite "kinamedicin" från i november och hoppas på att den skall lindra lite grann.I går kom våra svenska vänner Å och J hit på besök över helgen. De är liksom vi "flyttfåglar" i Thailand och har sitt
boende mellan Hua Hin och Cha Ahm, 18 mil söder om Bangkok. Jättetrevligt att kunna ses här.

Sovmorgon, genemsam frukost hos oss, långpromenad längs stranden, mycket prat och många skratt, vätskepaus på en strandrestaurang, bad i hav och pool, lunch, vila i en solstol med en god bok, ännu en promenad (nu åt andra hållet), siesta i ett svalt rum.....Inga som helst problem med lediga dagar!


Underbart!


Jättehärligt! Och havsutsikten är kostnadsfri...

Planerna inför kvällen är att se en fin solnedgång, se när fiskarna tar upp sina nät, vandra barfota bort till strandrestaurangen "Be Happy", en av våra favoriter, äta gott och lyssna till havet och vågorna och titta upp på stjärnklara himmlen. Och kanske har "stjärnorna" i mitt huvud då försvunnit.
I morgon blir det kanske en tur med en "speedboat", tar 30 minuter, över till den mer turistiska ön Koh Samet.
Så är i alla fall planerna.


Elisabeth i Åhus

Jag hoppas att ert trevliga besök (era gäster) skrämmer bort ditt otrevliga besök (din "bonnaförkylning)! Krya på dig!

TREVLIG HELG!

Soliga & kalla Åhuskramizar från

Elisabeth


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: