Retur

    
Kände mig inte alls i form i går, men trodde det var tillfälligt. Tyvärr har förkylningen vänt, men åt fel håll. Den har gått neråt, jag hostar, har feber och känner mig ur slag.
Åkte i alla fall med skolbussen till jobbet i morse, optimistiskt nog, men fick efter ett par timmar ringa och be Bosse komma och köra hem mig på mopeden. Det blev en snabb tur och returresa.
Jag var inte till någon glädje vare sig för andra (främst eleverna) eller mig själv och då är det lika bra att ge upp.
( Så hade jag inte tänkt för några år sedan.)
Så dagen har jag tillbringat i horisontalläge. Och de stunder jag varit vaken har jag från sängen njutit av att åtminstone se havet.


Utsikt från sängen. Uppiggande!

Bosse har pysslat om mig på allahanda sätt och när jag vaknade efter att ha sovit i ett par timmar, helt utslagen, så serverades det pannkakor med lingonsylt från IKEAs Food som sen lunch  på balkongen. Gott!!!!
Jag kände mig genast piggare. Åtminstone ett tag!Karolina

Krya på dig Ditte!!! Jag måste dock erkänna att jag har lite svårt för att tycka synd om dig med den utsikten, den mannen och den behagliga temperaturen. Kram från ett Moskva -30 grader

Iris

Krya på dig! Många kramar till dig sjuklingen och till Bosse!

Karin

Krya på dig! Trist för dig att vara dålig!

Men utsikten är ju väldigt behaglig och pankisarna ser goda ut.

Skönt med en man som pysslar om dig.

Kram!

Britta G

Hoppas du mår bättre idag!

Kram!

Monika

Usch, stackare. Jag upplever själv att det alltid är värre i värmen än i kylan att vara sjuk. Men det är väl du bättre på som gammal sjuksköterska (om jag inte minns fel??) Krya på dig. Kram /Monika


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: