Nya turer

    
Åse! Hälsningarna till familjen Uneståhl är framförda. Hälsningar tillbaka.
Britta! Ja, det känns verkligen skönt att vara pigg igen.
Monika! Du och Martin har spännande tider framför er med att leta hus. Och att leta, planera och se sig om, är är ju en stor del av nöjet. Lycka till!

Fredag och i vanliga fall min lediga dag. Ledig har jag förvisso varit (har inte jobbat på hela veckan) och det är fredag och  min hälsa är nästan helt återställd. Skönt!
Jag har försökt att göra sådant som jag brukar vilja göra på "min lediga dag". Sova utan väckning, läsa nere vid stranden utsträckt i en solstol, simmat i poolen, promenerat på stranden och gjort en utflykt. Idag gick turen till den lite större grannstaden, Klaeng, som ligger 30 km från där vi bor.
Mopeden susade på bra och säkert med Bosse som förare och vi hade tänkt oss att hitta en mysig restaurang i KLaeng där vi kunde äta lunch.
Efter visst letande, utan att hitta just den "rätta, lilla restaurangen med just det jag var sugen på att äta" så fick det bli ett besök inne på en "Seven - Eleven" och inköp av plastförpackade croissanter med ost och skinka. Uppvärmda i en micro så krympte de ihop och blev om möjligt ännu mindre. Men smaken var det inget fel på...


Vi letar på huvudgatan efter en liten, mysig restaurang.....


Däremot hittade vi flera vackert dekorerade hus. I undervåningen här inhandlade jag lite kläder till Max.På hemvägen, en bit utanför Klaeng, hittade vi ännu en marknad. Men vi bestämde oss för att det räckte med att titta på människor från "just den lilla, mysiga ,restaurangen" som jag hittade vid vägen. Och som vi inte hittade inne i Klaeng.


Mysigt, litet, ställe med goda "spanförutsättningar".


Bra transportmedel. Dessa "fordon" används flitigt.

Stopp på hemvägen för att köpa vattenmelon och det är spännande att köra på den thailändska landsbygden.
Glada leenden möter oss över allt.brritta g

Åh, vad jag slulle vilja sitta på Bosses moped!!

Får nostalgitrippar när jag ser dina foton Ditte! Det var så här det såg ut i Penag o på landsbygden i Malaysia på 70-talet.

Åse

Du verkar varafit for fight igen.Det ska bli kul att höra vad du har att bjuda på hemma i Sverige om någon vecka!? Kram åse

Moa

Vad kul med era utflykter. Kanske blir det en snabbgående moppe även hemma. Den verkar ju smidig att ta sig fram med.

Och lätt att bara stanna till när man så önskar.

Fina foton som alltid.

Och du, skönt att du är bättre.

Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: