Njutbart!

    
Vad gäller mina skor....
Monika! Mina fina Loubotin skor följde inte med hit. Tur var nog det. Tror inte de passat i sanden här....Men jag kommer att använda dem desto mer hemma. Men skorna är verkligen jättefina!

Min "lediga"dag började med ett besök inne i Ban Phe. Eftersom det var lite halvmulet i morse så passade det bra att ta en tur med mopeden och ordna med vickans inköp. Jag passade också på att klippa luggen. Min tanke var att den skulle kortas med någon cm, men jag undrar om frisörskan hörde fel och tog en dm? Kort är den i varje fall, alldeles för kort! Men jag kan ju inte göra något åt det utan tröstade mig med att köpa en ny solklänning.....
Luggen växer nog ut igen! Men vackert är det inte!
Lagom tills vi kom hem igen så var solen på plats och resten av dagen tillbringades vid stranden i en solstol och med en spännande bok inom räckhåll. Läser nu "Huvudjägarna" av den norske författaren Joe Nesbö. Det är den första bok jag läser av honom och jag kommer att läsa fler. Absolut!
Jag väntade på solens nergång i havet och konstterar att det numer sker senare och senare för varje dag.
I december sa solen god natt och försvann i havet redan strax före klockan 18 och nu en bit in i februari orkar den vara uppe till omkring 18.20.
Trots att jag här sett så många vackra solnedgångar så kan jag inte riktigt se mig mätt på dem.
Jag njuter verkligen av att sitta nere på stranden och njuta av det vackra skådespelet.
Solen som går ner i havet bakom Koh Samet.
Elisabeth i Åhus

Hoppas luggen växer ut snabbt! Har också råkat ut för detta en gång. Det var inte kul! Ett tips är att rynka pannan så luggen automatiskt åker ner en bit. Kanske lite jobbigt i längden, haha!

Visst är det mysigt med solnedgångar. Har ju en underbar utsikt mot bergen och solnedgången i B, om nu luften tillåter fri sikt! Härliga bilder!

He en fin helg tillsammans med Bosse!

Åhuskramizar från

Elisabeth

Åse

Vacker solnedgång. Synd att man inte fick se en bild på luggen. Det ser säkert inte så konstigt ut men man brukar vara ganska kritisk själv. kram

Anna i Beijing!

Visst är det svårt att se sig mätt på solnedgånger...finfina bilder...

Beijing idag 183 i luften, halvdisigt....

Fortsätt njut!

Kram

Annmari

Det är härligt med solnedgångar, håller helt med dig! Njut av dom varje kväll tack för bilderna!Ha det bra

kram

Emma

Så härligt det ser ut! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: