Från studio i Beach Park till villa.

    
Idag var det vår sista dag här på stranden vid Beach Park, åtminstone för den här gången. Tre veckor har gått sedan vi kom hit och det var så länge som studion här var ledig. Läget och boendet på Beach Park är verkligen eftertraktat och det finns bara ett par lägenheter i huset som hyrs ut via Mabelhouse.se. men de har också en hel del andra boenden i området som också är väldigt bra. (Vi har provat flera.)
Så vi är både glada och väldigt nöjda att det faktiskt var ledigt eftersom vi bokade så sent. (Det skulle ju inte alls ha blivit någon resa hit i år. Men.....)
I morgon  flyttar vi alltså till ett hus, en villa, cirka 600 meter från Beach Park. Det är också ett jättetrevligt område med vackra planteringar och en stor pool i mitten.
Eftersom vi har mopeden så gör det inte alls något att det nu tar fem minuter att ta sig till stranden och vi kommer förstås också att passa på att  prova solstolar, stränder och strandrestauranger i närheten.
Så att se en vacker solnedgång  och ta en simtur i skymningen blev en perfekt avslutning på vistelsen här på Beach Park. Verkligen jättemysigt!
 
 
 
 
 
 
                                                                                           
 
 
 
 
 
Elin

Det blir säkert bra att bo i villa också även om ni inte har havsutsikt. Ser fram emot bilder.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: