12/12-2012

    
God morgon! Nåja, här är det eftermiddag och klockan närmar sig 16. Har bestämt mig för att skriva mina inlägg vid den här tiden då det är tämligen myggfritt i lobbyn där jag har wi-free. Igår fick jag på kort stund inte mindre än 18 myggbett och då satt jag här strax före solnedgången. Alltså en helt olämplig tid att sitta här på.
 
Gårdagens kvällsaktivitet bjöd på en jättetrevlig middag hemma hos grannarna här, Lars - Erik och Elene Uneståhl som driver och äger Skandinaviska Ledarhögskolan och som även har en kursgård här i Chackapong, mellan Ban Phe och Laem Mae Phim. Skandinaviska Ledarhögskolan erbjuder ett antal mycket kvalificerade kurser, både kortare och längre, i mental träning. Det var också Lars-Erik som införde begreppet mental träning i Sverige för en massa år sedan.
 
Förutom god mat och dryck, många skratt och trevlig samvaro i största allmänhet så bjöds vi gäster också på ett litet och mycket personligt Luciatåg.  Väldigt uppskattat av oss gäster.
 
 
 
 
Även gosedjuren var med i luciatåget och klädda i lucialinnen.
 
 
Ett stort och glatt gäng samlat på den härliga terrassen.
 
             Skandinaviska Ledarhögskolans kursgård, en av byggnaderna. 
                          
                  
  
 Delar av den jättestora och vackra trädgården.
 
 
 
Abbfrun i Kina

Å vad härligt det ser ut! Och vilka kontraster med Lucia mitt i alltihop :)

Svar: Ja, vi har det jättebra! Och kul med Lucia också!Kramar!
Ditte

Marja

Lars-Erik Uneståhl har jag gått och lagt mig med flera gånger... hmm, jag lyssnade mycket på hans avslappningsband när jag var utbränd och hade svårt att varva ner. Hans röst gav mig lugn varje kväll.:):)
Kram

Svar: Vad trevligt! Ja, han är lugnet själv!Kramar!
Ditte


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: