Stockholm Prideparad

    
Min vana trogen så begav jag mig ner på stan för att se på Prideparaden. jag vet inte vilket år i ordningen det är, men säkert det tionde året.
Men i år fanns ett nytt inslag med för min del; Max. Och han var spm vanligt på ett strålande humör och flirtade friskt med alla som stod runt omkring oss.
Vi hittade en bra plats på Hornsgatan, första parkett. Men det dröjde länge innan paraden passerade oss. Men Max är en tålmpdig ung man. Och med viss tilldelning av kex så var han idel solsken. Och det var mycket att titta på över allt.
Klockan 13 skulle  "tåget" starta  från Humlegården och först vid 15.30 kom de första deltagarna i paraden till Hornsgatan.
I år räknade man med att det var 45 000 med i själva tåget och det kan inte ha varit en enkel match att få alla dessa att komma i väg på tid.
Alla Stockholms gator längs paradvägen var fyllda av entusiastiska människor och stämningen var verkligen hög!
Tyvärr vet jag att det var kravaller och motdemonstrationer mot paraden på andra håll i Stockholm.
 VERKLIGEN TRIST!!
 
 
Hornsgatan klockan 14.40, paraden är på G.
 
  
Max "going!" Världens charmtroll!
 
 
 
 
Max och jag såg bara början av paraden för sedan väntade andra aktiviteter för oss. Men vi kommer att vara på plats även nästa år.
 
 
 
 
 
Katarina

Visst var det en häftig parad!
Och Max är lika söt som vanligt, en stor kille nu.
Kramar!

Freedomtravel

Paraden brukar vara kul att se! I år missade vi den dock eftersom vi var fullt upptagna med svensexa respektive möhippa ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: