"Nu blir det REKLAMFILM"

    
Redan strax efter klockan sex i morse satt jag i bilen och var på väg mot Upplands Väsby för att redan före sju hämta Max och Liv som kom från Uppsala med Upptåget.
Nya äventyr väntade, inspelning av reklamfilm för Max och Livs del. Vi styrde färden mot Täby och efter visst letande hittade vi till den adress vi fått. och eftersom vi var ute i mycket god tid, så infann sig inte några stresssymtomer. Max hade varit vaken sedan halv sex i morse och var lika glad och pigg som vanligt.
Och  det var skönt att hinna bekanta sig med omgivningarna och inspelningspersonalen innan det var dags för inspelning.
Liv hade fått instruktioner om att Max och hon själv skulle ha diskreta kläder och Max skulle ha gummistövlar. Men noggrann som hon är fanns en hel väska packad med olika ombyten. Bara för de kostymansvariga att välja.
 
     
 Förberedelser i lekparken innan inspelningen började.
 
 
"Mormor! Vad roligt det är!"
 
 
  De fina "hunterstövlarna"är på. (Tack John och Gunilla!)  och snart dags för tagning.
 
"Då kör vi!"
 
"Oj, vad länge jag fick gunga!"
 
 
"Och mamma Liv var också med."
 

Jag befann mig hela tiden i bakgrunden och tittade faschinerat på allt som pågick runt mig och konstaterade att det var minst 30 personer som var delaktiga i produktionen ( ett känt produktionsbolag) förutom statisterna. Vilken otrolig organisation!
De barn som var med var verkligen jätteduktiga och när klockan närmade sig 12 var det hela klart. Dessutom före utsatt tid, vilket uppskattades av alla. Kanske mest produktiionsbolaget.
Det var i alla fall en trött och väldigt glad Max som somnade i bilen på hemvägen.
 
Den lilla snutt som Max och Liv, tillsammans med tre andra barn och deras mamma, medverkade i är en del av en historia i flera sekvenser och det skall bli jätteroligt att se det färdiga och hopklippta resultatet. Man vet aldrig på förhand hur det blir eller vad som kommer att visas. Spännande!
Reklamfilmen kommer  i alla fall att visas i reklamkanalerna på tv senare i höst.
Och givetvis charmade Max alla som fanns på plats!
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Sofia

Vad roligt för både Max och Liv.
Och Max är ju så söt. Vilken kille!

Monika

Vad roligt! Jag har ju sagt det från början att han är ett perfekt reklambarn (det är bara att kolla på bilderna så förstår man det, han gör sig verkligen på kort och har ett sådant fantastiskt charmigt utseende att man inte vill sluta titta på honom), kul att ni slog slag i saken!!!

Tro mig jag hade verkligen uppskattat om jag kunde bli trött på märkesshoppingen nån gång, kan den dagen komma? Då hade jag blivit lycklig. Blev faktiskt erbjuden ett jobb i STHLM för lite sedan som inköpare för Tommy Hilfinger och inköpare är ju en dröm men med kontakter som man har kan man komma långt ;)

Kram till dig Ditte!!!

Åse

Vad spännande och vad tålig Max är som orkar och vågar vara med. Du får tipsa om när det kommer i TV. Kram

Ditte

Ja, Max är en tålmodig och gladlynt parvel som gillar både fart och fläkt samt att också ta det lugnt. Och extra roligt var det att Max "blev hittad" till det lilla, men spännande, uppdraget. Återkommer när det sänds och vad reklamen gäller.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: