"Dramatisk" lunch

    
Efter ett välbehövligt besök hos frissan på Kungsholmen promenerade jag mot Norrmalms Torg för att möta upp väninnan Ninni för lunch. (Även hon just kommen från sin frissa.)
Efter lite, bara lite, velande runt Norrmalms Torg för att hitta den för dagen och för oss optimala lunchrestaurangen, så styrde vi kosan mot Dramatenterrassens restaurang med utsikt över Nybroviken.
Eftersom det var varmt i luften och solen strålade denna tisdag, så ville vi förstås sitta utomhus och äta och med lagom skugga. Jodå, det fanns ett bra bord för oss även om det i princip var fullsatt.
Vi insåg båda att detta är en populär restaurang och det gäller nog både vid lunchtid och senare på kvällen att vara på plats i rätt tid om man skall få bord.
För oss båda var det premiär att äta på Dramatenterrassen och det kanske är det närmaste vi kommer i premiärväg i denna kulturella byggnad. Men vem vet?
Jag slog till på kycklingsalladen och Ninni valde grillad lax. Jättegott! Även om portionerna var stora så lyckades vi ändå äta upp allt. Men å andra sidan tog vi god tid på oss. Ninni och jag har inte setts sedan i juni så vi hade väldigt mycket att prata om. Och som vanligt blev det många skratt....
Vi kom till en restaurang som i det närmaset var fullsatt vid halv ett tiden och när vi gick, närmare halv fyra var vi de sista lunchgästerna.
Lunch i nästan tre timmar, ja inte var det så svårt.
Och väldigt trevligt var det!
 
Tack för en härlig lunch och vi ses i september.
 
 
 
 
 
 
 
 
Karin

Vad mysigt! Ännu ett bra tips. Tack!

Iris

När kommer ni? Kram

sannas rum

Mums vad gott det ser ut (:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: