Saknat och längtat....

    
Oj, vad jag saknat och längtat efter Max! Det har gått mer än två veckor sedan vi sågs. Men idag så! Max kom på förmiddagen med tåget från Uppsala tillsammans med sin pappa och jag mötte på Centralen. Ett kärt återseende blev det.
Vi uträttade några ärenden och gick sedan Drottninggatan mot Gamla Stan. Alltid mycket att titta på och Max är intresserad och nyfiken på det som finns runt honom.


Ljuvliga Max!

På vägen passerade vi en Eccobutik och jag bestämde mig hastigt för att gå in och titta efter ett par bra, lätta och svala "gåskor". Båda mina stortår är ju speciella och ofta med avsaknad av naglar, så jag har ofta svårt att hitta bra skor. Men efter att ha tittat runt en kort stund så bestämde jag mig snabbt för dessa. Kanske inte världens snyggaste, men hur många gå/löpskor är det? Bekväma var de och det var viktigast.


Max och jag fortsatte mot Gamla Stan och gick upp mot slottet.Vi fortsatte genom smala gränder och fortsatte att titta på spännande saker.


Den mulna, grådaskiga himlen började byta färg ju längre upp mot Slussen vi kom. Jag kunde gärna tänka mig att fortsätta primenera hemåt men Max som är intresserad av bussar, tunnelbanetåg och annat som rör sig ville gärna att vi skulle ta en blå buss. Sagt och gjort, trean tog oss nästan hem.
Välkomna! Bosse mötte oss i dörren.


Visst är jag fin?


Max hade på sig sina nya fleecefodrade byxor och jacka från Didriksons med svetsade sömmar, en sorts "galonställ" men som andas. Byxorna går upp som en väst över ryggen och värmer skönt när det blåser så det blir inget "våtvarmt omslag".
Just nu sover Max och vilar sig i form.
Snart skall vi ta oss ut igen på nya äventyr och möta moster Helen i Sickla.
Och Max stannar hos oss tills i morgon! Då väntar spännande saker....


Katarina

Jag förstår att du längtat efter Max och saknat honom. Härligt med en dag på tu man hand.

Han är verkligen helt ljuvlig. Vilka ögon!

Ha det fortsatt bra och njut av att du har Max.

Kramar

Iris

Men du, kan han inte följa med hit! Kram

Ditte

Iris! Tack för Max inbjudan men han får komma med en annan gång..... Vi har i haft en härlig dag och Bosse och jag njuter av Max så mycket vi kan.

Kram

SARAH CARLSTEN

Ha en awesome fredag! :*/ http://sarahcarlstens.blogg.se (:

MOLLY BERGSTRÖM - Uppsala

Natti natti ^^,

Hoppas du sover gott i natt och att du får en skiiitbra fredag!! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: