"Rått om"

    
På torsdag åker jag till Beijing, ren semester denna gång. Så idag passade jag på att få rå om Max med föräldrar lite extra. Vi började här hemma med en grekiskinspirerad lunch; fetaost-köttfärsbiffar, potatisgratäng, tsatziki och grekisk sallad och sedan blev det promenad i Sjöstaden och Henriksdalsområdet. Det blev två båtturer och många båtar, bussar och tunnelbanetåg att titta på till Max stora glädje. Han har fullt upp för att hinna med. Idag har vi också tränat på ett nytt tåg; tvärbanan. Så snart är de olika tågen intränade....( Tunnelbanetåg, pendeltåg, Uppsalatåg och tvärbanan.)
Det är ju påsk och visst skulle Max få påskägg. För säkerhets skull var det inte alls fyllt med godis, utan några ynka chokladbitar skramlade på botten av ägget. Men Max var glad över sitt ägg och tyckte det var roligast att öppna och stänga ägget och bjuda alla på sin choklad. Väldigt generöst av honom!
( Jag kompletterade med ett icke ätbart bidrag, så att Liv kan vara behjälplig med att inhandla något som behövs  till Max så här på vårkanten.)


Världens finaste Max!


Man kan ha halva ägget som en liten hatt.  Och att räkna hur många chokladbitar som finns är också kul.


"Man blir trött av mycket sjöluft och jag somnade ovaggad i mormor och Bosses säng. Och när jag blir väckt för att det snart är dags att åka hem till Uppsala är det mysigt att ta det lite lugnt i mammas famn."


Snart dags att åka hem till Uppsala för den här gången...
Liv

Tack för en jätte mysig dag :)Kram från Max och mig!

Stina

Förstår verkligen att du tycker det är härligt att rå om de dina.

Max är helt ljuvlig. Vilket fint kort på Liv och Max! Lycka!

Anna i Beijing!

Nihao!

Du är så himla mycket välkommen till Beijing!

Syns snart!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: