Lyx och njutning!

    
Lyx och njutning; Jag vill nog att alla dagar skall innehålla lite av de båda komponenterna och det vare sig det är vardag eller fest, semester eller inte.
Att ta sig tid och att kunna njuta av de små och enkla tingen i vardagen och uppskatta tillvaron precis som den är här och nu, tycker jag är viktigt. Men ibland fungerar det bara inte. Tankarna irrar i väg och jag vill inte alls var här och nu. Så måste det också få vara. Åtminstone ibland!
Ofta är det jag själv som väljer hur jag vill se på dagen och det är jag själv som tänker tankarna, både de positiva och de negativa.
Och vissa saker och händelser kan man ju inte alls påverka. Så livet och tillvaron är på intet sätt enkel....

Dagens lyx och njutning har så här långt innehållit: Sovmorgon, (vilket jag ofta har) färska jordgubbar och mango till frukost, mysiga samtal vid frukostbordet med min värdfamilj, allmänt strosande i shoppingcentrat The Village, inköp av shorts, vita capribyxor och en t- shirt, ( har i stort tröttnat på alla de marknadsvaruhus som finns) och en väldigt sen lunch utomhus på Crepanini vid "bargatan" Sanlitun. Bara det här att strosa för mig själv, att stanna till och titta på människor och att äga min tid. Det är lyx och njutning i vardagen för mig. Och givetvis det bästa; att mina nära och kära finns med mig i tankarna vart än jag är.


Många njuter av den härliga värmen i The Village. Idag +26! Och SOL!


Skönt med sandaler!


Dagens lunch!

Kvällen fortsätter med lyx och njutning; träffa mina "beijingvänner", äta tepanyaki och sen får vi se.....
I morgon fortsätter det hela med champagnebrunch på St. Regis hotell.


Helen W

Härligt, njut av lite semester nu när du kan. Ska testa både swissair och rest.China när jag kommer till Stockholm. Kram Helen

Abbfrunikina

Välkommen hit!!! Hoppas vi ses snart. lite varmare här än i Sverige om jag fattat saken rätt:) Jag och barnen har tillbringat dagen i Ritan Park. Härligt det med! Kramar!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: