Fuengirola!

    
Semester igen! Härligt! Vi startade tidigt söndag morgon från Stockholm och tog flygbussen till Västerås och sedan blev det vidare transport med Ryan Air till Malaga.
För oss var det första gången vi flög med Ryan Air och jag måste säga att som rent transportmedel så gick resan väldigt smidigt.
Vi hade förbokade platser längst fram och därmed gott om benutrymme så de lite dryga fyra timmar som resan tog var t.o.m. riktigt hyfsade även komfortmässigt. Jag kan verkligen rekommendera att förbeställa platser när biljett bokas. Man får gå ombord först och hinner slå sig ner innan alla andra passagerare kommer ombord.

I Malaga möttte Iris oss och efter en resa med "pendeltåget", direkt från flygplatsen och längs kusten så var vi 20 minuter senare framme i Torre Blanca. ( En del av Fuengirola på spanska Solkusten)


Utsikt från Iris balkong mot trädgården och 200 meter från huset breder Maedehavet ut sig.


Välkomstcava med tilltugg. Så mysigt att träffa Iris igen!


Stranden var lite öde vid 19 tiden.


Till middagen blev det på Iris inrådan "gambas pil-pil" till förrätt, grillade räkor i med vitlök och chili. Jättegott. Det kommer att bli en klar favorit under veckan.
Vi slog även runt på nykokta musslor som också var jättegoda. Inser att det kommer att bli mycket skaldjur för mig under veckan här. Härligt!


Bosse, Iris och jag njuter av god mat och dryck.

Det blev en jättefin eftermiddag och kväll med många skratt. Tack Iris för att vi fått komma hit! Det kommer att bli en härlig vecka!