Kärt möte med Beijing.

    
Landade tidigt i morse, klockan 05.00, i Beijing efter en mycket bekväm och behaglig flygresa med Swissair från Stockholm, via Zurich.( tänk att jag som inte gillar att flyga tycker att det är behagligt...) Det blev inte många minuter att fördriva på flygplatsen i Zurich och tur var det, med tanke på alla härliga butiker. Men jag hann med att besöka ett par innan det var dags för att ta tåget mot gaten och flyget till Beijing.


En klar favorit.


På väg.

Swissair kan verkligen rekomenderas. Mycket bra service, även i ekonomiklass, smidig internetcheckin, god mat och dryck och om man är intressserad så fanns ett stort urval av filmer, spel och musik på en skärm vid varje stol. Här bestämmer man själv man vill se en film och vilken och den går också att pausa. Att sedan priset för resan var mycket överkomligt under 4000, är absolut ingen nackdel.
(Både på SAS och Finnair finns filmer men de startas i ekonomiklass på speciella tider som man måste passa. Men de har kanske ändrat nu. Var nog ett år sedan jag reste med dem.)
Några timmars sömn blev det också innan en mycket tidig frukost serverades, 03.30 kinatid, 6h före svensk tid. Min inre klocka var då i och för sig inte mer än 22.30, så visst kändes det lite konstigt.

Allt flöt på smidigt, även trafiken, så strax efter sex befann jag mig inne i stan och på Estoril, huset på Gongti Beilu där Bosse och jag bodde under vår tid i Beijing.
Härligt!!!!
Det är en helt underbar morgon. Det är tyst och stilla och solen strålar från en klarblå himmel och dagstemperaturen skall bli +25. Skönt!


Gongti Beilu, utanför Estoril, i morse strax efter klockan 6.

Och så var det ju körsbärsblommorna!!! Underbara! Och allt är grönt och fint!
Ellen

Och jag hänger med på resan! Det skall bli jätteroligt som vanligt att se vad som händer.

Bra tips att åka med Swissair.

Ha så roligt och njut av allat.

Kramar

Elisabeth i Beijing

Välkommen till Beijing!

Håller med dig att Swiss Air är toppen på alla sätt! Har redan rekomenderat det till många vänner! Sååå trevlig personal, god mat & dryck, rostfria bestick och mycket prisvärt! Härligt! De började ju flyga till Beijing i mitten av februari. Toppen!

Hoppas att din Beijingvistelse blir trevlig!

Jag har precis bakat kanelbullar inför helgens trevligheter! Mums!

Trevlig helg! Vi ses nästa vecka!

Beijingkramizar från

Elisabeth

Åsa nu i Jönköping

Så härligt Ditte! Längtar jag med! En vecka kvar!!

Ser att det börjar bli grönt och fint! Hoppas körsbärsblommorna finns kvar tills nästa helg! Vill så gärna visa föräldrarna körsbärsparken!Vi åker Finnair och de har också "eget" filmsystem vid stolarna, där man bestämmer själv! De har de haft sedan 2009 iallafall, men SAS har fortfarande inte det!Vi hörs nästa helg när vi har landat! Njut av tillvaron!

Kram Åsa


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: