Bubblig brunch på ST. REGIS

    
Söndag och en av många höjdpunkter i Beijing; Champagnebrunch på ST. REGIS Hotell.
Vilken fröjd både för gom och öga! Och champagnen fylls på hla tiden!
Fantastisk mat i alla avseenden och med en  stor och välsorterad fisk och skaldjursavdelningavdelning. Utbudet av varma rätter som gästerna själv komponerar, tillagas à la minute och bärs fram till bordet.
Även borden med kalla rätter och sallader är en fröjd både för öhga och gom.
Dessertavdleningen är ett kapitel för sig. En schweizisk konditor är huvudansvarig och alla bakverk är verkligen vackra.
Önskar man något som inte finns presenterat, så ber man om det och rätten serveras då till bordet i den komposition man som gäst väljer.
Champagnebrunchen på ST. REGIS i Beijing är verkligen lyxig och just att matsalen är lite mindre, kanske plats för sammanlagt 130 gäster, gör att det aldrig blir "fabriksartat". Så om man nu är förtjust i champagne fantastisk mat och service och härlig miljö, så gör gärna ett besök.
Att beställa bord i god tid är nödvändigt!
Och det är inga svårigheter alls att börja äta klockan 12.30 och avsluta vid 15 tiden. ( Då plockas mat och dryck bort, men sedan går det utmärkt att sitta kvar vid bordet och smälta maten.


Ett av borden, Medelhavsbordet.


Väldigt gott och fräscht! Och jag är väldigt förtjust i champagne.


Väldigt trevligt!


Dessa små läckerheter var som små konstverk i sig. Och så goda!


Anonym

Vad gott! Håller helt med dig om att en brunch på St. Regis i Peking är ett "måste".


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: