Svamp och Spaning

    
Tog en biltur ut till Väsby och vännen Eva vid lunchtid. Det var nog minst en månad sedan vi sågs. Det blir lätt så när någon jobbar mer än full tid och jag som i stort sett inte jobbar alls. Nåja, lite jobb har jag...
Eftersom båda hade skoskav så blev det en skogspromenad i maklig takt. Runbyskogen som börjar alldeles bakom huset där Eva bor passade utmärkt.
Fint väder idag också, så det var mer än njutbart att strosa i skogen. Lite svamp hittade vi också. Jag såg en lysande gul kantarell bredvid stigen och genast anade vi att det kunde finnas fler. Några fler kantareller hittade vi inte men ett gäng trattkantareller väntade snällt på oss. Eftersom vi inte planerat att plocka svamp så förvarades de i Evas ficka under resten av promenaden.
Konstaterade att nästa gång jag går i skogen så ska en plastpåse med, ut i fall att....
Tillbaka igen satt vi en stund på uteplatsen och njöt av kaffe och smörgås och att prata förstås.


Mysig stund i solen.

Jag har ju börjat min skrivarkurs och har idag lämnat in min första skrivuppgift, en krönika.
I morgon är det deadline för skrivuppgift nummer två att skickas in. Det skall vara en SPANING efter den mall som används i radioprogrammet Spaning i P.
Det var jättelänge sedan jag lyssnade på programmet så Eva tyckte att jag borde fräscha upp minnet. Sagt och gjort.
Och bra med datorer så det går att lyssna på tidigare sända program igen. Vi försökte också komma på ett aktuellt ämne åt mig att göra en SPANING på. Men jag vet inte än. Får sova på saken och se vad som dyker upp i huvudet i morgon.


sɑɴɴɑs ʀυм

Åh vad mysigt och ser ut som om det var härligt väder (:

Sandra

Hej Benedikte,

Jag får väl bekänna att det gjorde mig väldigt nyfiken när det stod i din presentation på skrivarkursen att du både skrev blogg och hade bott i Kina i flera år. Jag hoppas inte du misstycker att jag snokade reda på din blogg. Försökte se om det fanns någon mailadress, men såg ingen.

Om du har lust skulle jag tycka det var roligt om du ville berätta lite om din tid i Bejing :)

MVH

Sandra


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: