Oväntat!

    
Ibland sker saker och ting väldans fort. Jag hinner knappast med. Jag fick i går en förfrågan om att komma till Beijing för en tid och arbeta på Svenska Skolan igen. Vad säger man? Vad svarar jag?
Tankarna for runt genom huvudet, liksom studsade där inne. Det var som om jag kunde höra dem på både ut och insidan. Beijing? Nu? Varför inte? Jobbet i Thailand kommer ju senare.
Gick i väg i morse till skolan och funderade på vad mina kollegor och rektor skulle säga. Mina planer och deras var från början att jag skulle stanna tills mitten eller slutet av november. Och nu blir det inte så. Det blev inte som jag tänkt, inte som de tänkt, men det blir något annat. Något oväntat!
Väl hemma igen efter mina två arbetstimmar på skolan kunde jag slå mig ner tillsammans med Bosse, min svåger och svägerska och ta en kopp kaffe och en bit äppelpaj, lagades förra veckan och har legat i frysen) andas ut och glädjas över att tillvaron/livet erbjuder så mycket positivt.
Klart jag kommer att sakna döttrarna och Max och alla vänner här hemma. Men jag åker inte från något, jag åker till något annat. Och Bosse kommer senare!


Min svåger och svägerska inväntar äppelpajen.

Och den var riktigt god!


Insåg att det var bråttom med att boka flygbiljetter och ägnade en stund av den jättefina sista september med att sitta framför datorn och hitta biljetter. Men jag är en envis typ och fann det jag ville ha. Och den 11/10 bär det av till Kina för min del.
Från Beijing åker vi direkt till Bangkok och sedan skall vi hem till Sverige i början av mars. Så det var lite pyssligt innan jag var i hamn. Sedan passade jag på att boka Bosses biljetter också. Men han stannar hemma ett bra tag till och plockar upp mig i Beijing. Och någon vecka hinner vi med tillsammans i Beijing innan Thailand väntar på oss.

Idag är det den 30/9, ny månad i morgon. Solen har lyst på oss och dagens temperatur har passerat +20.
Om det nu inte var för alla vackra höstfärger så skulle det lika gärna kunnat vara en dag mitt på sommaren.


Vackert vildvin som klättrar på vårt hus.
KLockan 17 och +20 grader. Kajen utanför hos oss. Järnvägsspåren finns kvar sedan den tid då det transporterades varor längs kajen och till frihamnen. ( Taget från balkongen)


Solen på väg ner bakom Skansbron och Skanstullsbron.

I kväll skall Bosse överraska mig med middag och champagen. Lite oväntat det också, men något jag ser jättemycket fram emot.
Visst kan livet vara en fest?

Katarina

Ser man på! Ja visst, var det oväntat! Men när det gäller dig kan vad som helst hända och när som helst.

Vi kommer att sakna dig också, men du kommer ju tillbaka.

Kramar

Iris

Åh vad härligt! Även om jag har det så gott här så skulle jag vilja var med er därborta. Du, A, och C - vad jag saknar er!!! Du vet vad jag drömde om. Kram till er båda.

Åsa i Jönköping

Så härligt Ditte!! Allt löser sig alltid!

Ha det så kul i Beijing och Thailand! Följer med dig lite så här på bloggen!

Kram Åsa

Annmari

Du är klok du Ditte , tar vara på allt som kommer till dig - härligt!

Kram

Annmari

Monika

Hej! Gud vad roligt och hedrande! Jag kommer sitta och längta och drömma mig bort och dregla efter maten när jag läser din blogg som Anna och Emma.Kramar /MonikaPs. Jättefin blogg!

Ninni

Så roligt! Är så glad för er skull och önskar dig och Bosse allt gott! Beijing och sen Thailand =) Härligt! Kommer följa dig via bloggen! Stor kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: