Återhämtning

    
Antar att både ni läsare och jag själv behöver vila lite från att läsa min blogg. Kommentarerna till gårdagens text och feed back på den har varit sparsamma. Kanske orkade man inte igenom hela texten? Det gjorde knappast jag heller. Men jag såg att i varje fall ett 70 tal läsare varit inne och läst det jag skrivit. (Förutom de som kanske något ofrivilligt hamnat på sidan.) Hur som helst så har en del de som går på skrivkursen plus läraren gett mig ett omdöme och jag är ganska nöjd. Det får räcka!

Så idag blir det lugnt på bloggen. Och kort!

Förutom att ha läst mina kurskamraters inlägg; krönikor och spaningar, så har det vackra vädret lurat ut mig på den vanliga promenaden. Jag kom i väg sent och det var redan mörkt vid 19 tiden då jag var hemma igen. Höstvarning!


Korsningen Götgatan och Ringvägen, Skanstull. Globen i bakgrunden och jag är nästan hemma.

När jag ändå  idag var inne i återhämtningsfasen passade jag på att anmäla Bosse och mig till en höstskärgårdskryssning på måndag. Det är en fotokryssning och vi hoppas på fint höstväder och att få se både havsörnar och vacker skärgårdsnatur.
Exakt vad som menas med fotokryssning vet jag inte, men jag hoppas få lära mig mer om fotografering av naturmotiv och kanske få till en och annan bra bild.
Det blir i alla fall en heldag till sjöss och lite av en minisemester, så där på en måndag.
Önskar er läsare God Återhämtning!
Ni vet väl att återhämtningsfasen är viktig!


Britta G

Time for reflexion! Visst är det nödvändigt...jag har mycket sådant nu!!

Lycka till m skriv/foto-o alla andra prjekt du har Ditte!

Måndagskryssning låter helt OK!

Anonym

Spännande med skrivarkursen! Jag tycker att du har lyckats bra med skrivuppgiften. Lycka till i fortsättningen!

I Bejan är allt toppen (trots dålig luft), det händer alltid något kul som massage, manikyr/pedikyr, shopping, härliga utflykter, promenader, mysiga middagar , härliga srunder med dottern m.m. Ja, du vet ju hur vi har det, eller hur?

Ha en härlig onsdag!

Beijingkramizar från

Elisabeth

sɑɴɴɑs ʀυм

Sv; ja jag gick in på marc jacobs hemsida och hittade dem där. Tänkte införskaffa mig en när det blir en weekend till London. Är du nöjd med din/dina? (:

sɑɴɴɑs ʀυм

Sv; ja det var lite tråkigt faktiskt, men han sa att jag får följa med en annan gång :D annars ska jag försöka åka upp ändå, vi tänkte hälsa på hans kusin! Då får vi verkligen ta en fika tycker jag (:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: