Full fart framåt!

    
Om en vecka åker jag till Beijing och efter det blir det Thailand. Jag kommer alltså att vara borta i ungrfär fyra och en halv månad. En ansenlig tid, inser jag.
För säkerhets skull har jag skrivit upp vad jag skall/ bör fylla mina dagar med fram till avresan. Men som alltid finns det utrymme för spontana aktiviteter.
Idag på förmiddagen hämtade jag Max på Centralen ( nejdå han åkte inte själv utan kom med sin pappa) och efter det blev det besök på thailändska ambassaden uppe på Östermalm för att lämna in min och Bosses visumansökningar. ( Vi skall stanna mer än en månad därför behövs visum.)

Vi gick Kungsgatan ner och genom Humlegården.


Uppe vid Karlavägen passerade vi förbi hotellet där det svenska fotbollslandslaget just nu bor. De skulle ha träning på Stadion och vi gick förbi just när de pigga spelarna klev på sin buss. Jodå, vi fick en skymt av Zlatan....


På ambassaden gick ifyllandet av pappren bra och det hela flöt på snabbt och på fredag är våra visa klara för upphämtning.

Thailändska ambassaden på Floragatan, Östermalm.

I det fina vädret tog Max och jag  sedan en promenad hem till Ninni och Sven på Gärdet, där det bjöds på thailändsk lunch.
Vi satt även en stund på balkongen och njöt av det vackra och sköna höstvädret.


Och Max trivs!


Max, Ninni och Pongo.

Lite eftermiddagsfika tog vi nere på Citykonditoriet på Adolf Fredriks Kyrkogata, där Josefine, Ninnis dotter, arbetar.

Ett jättefint och mysigt konditori/café  inrymt i vackra lokaler. Här serveras också "dagens lunch" och allt som serveras är hembakat/hemlagat. Rekommenderas!

Hem kom vi också, med buss, trots att det var rusningstid. Inte alltid enkelt i storstan. Alltså, både Max, jag och barnvagnen fick plats.
Hemma möttes Max och jag redan i hallen av att det luktade gott av nybakat. Det är kanelbullens dag och Bosse hade bakat just kanelbullar. Jättemysigt!


Jättegoda!

Max var inte sen med att prova en av dem.

Max lika glad som alltid.

Bosse och jag skall rå om honom riktigt ordentligt tills i morgon. Det kommer ju att dröja innan vi ses igen.
(Tur att Skype finns! )
Och visst hoppas vi att det blir det en tur för Max, Liv och Johan till Beijing och vidare med oss till Thailand.
Hoppas också att Helen med de sina kommer. Vilken lycka det skulle bli!Britta G

Förstår att du har mycket att stå i nu! Lycka till med resa och allt annat!

Helen Wennerholm

Härligt, njut av dagarna och lycka till i Beijing! Vilken strålande fin dag ni verkar ha i Stockholm, annat än vädret i Gbg om jag förstått det hela rätt! Vackra bilder!

sɑɴɴɑs ʀυм

Gud vilket händelserikt liv du har Ditte, vad glad man blir av att se alltid! Hoppas att du kommer ha det grymt i Beijing, ser fram emot bilderna :D

Monika

Vad fin man du har som bakar bullar.Det ska bli kul att hänga med till Beijing!Kram /Monika

Åse

Jag förstår att du vill få ut så mycket du bara kan med Max. Det blir lång tid ni blir borta men det kommer säkert inte att saknas besök. Glömde helt att det var kanelbullens dag. Attans! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: