Väntan och längtan

    
Om en vecka kommer några av mina nära och kära hit till Beijing. Jag längtar verkligen! Max mitt barnbarn kommer, likaså hans mamma Liv och hans pappa Johan. Samma dag men med ett annat flyg kommer också Bosse, min man.
Här försvinner dagarna och veckorna i rasande takt, så ibland hinner jag nästan inte alls känna efter hur mycket jag saknar "de mina".
Och det gör jag verkligen! Jättemycket!
Älskade dotter Helen stannar i Sverige. Men om jag tittar jag på det här fotot från i somras så känns det som om Helen finns med här och nu. Och då känns det genast lite lättare!Helen och Max i Stockholm i augusti 2011. (Max är ett år och sju månader.)

Jag var även i Beijing förra året i november och då var också mitt älskade barnbarn Max här på besök tillsammans med sina föräldrar. Det var Max andra resa till Beijing. Redan i april 2011, då han var tre och en halv månad, kom Max till Kina och Beijing för första gången. Fantastiskt! Det var mitt första möte med honom. Ett ögonblick att minnas för alltid.
Förra året var jag i Beijing i tre veckor, också i november, för att kombinera "semester" med att  läsa kinesiska och då blev det dags för Max andra besök i Beijing, 10 månader ung.


Ya Show; "Alla tjejerna ville bära runt på mig och jag är lika glad ändå, men skönt att mamma Liv övervakar."


"Lunch på restaurang Brown Door vid Pärlmarknaden. Klart att jag måste börja träna på att få i mig mat med hjälp av pinnar."


"Klart jag vill följa med mormor på de kinesiska lektionerna och träffa hennes jätteduktiga lärare som heter Sofia.
Jag måste ju börja träna på kinesiskan".


"Att följa med till Pärlmarknaden och smyckesavdelningen är måttligt roligt. Men det är alltid kul och att få sitta hos Anna och leka med några halsband."


"Att jag sedan somnar på mattan på hotell Mona-Ayi efter en händelserik dag; Det kan faktiskt inte hjälpas."

Och jag fortsätter att längta och vänta.....

"Sole Mio" ; Anna , Iris, Kerstin, jag och Bosse. Snart dags igen! Iris, du finns med oss!!!!

Och här kommer vi!! Bosse och jag!

Barbro

Vad roligt med besök! Förstår att du längtar. Och tänk att det nu är tredje gången som Max kommer till Beijing. Vilken berest kille.

Han kommer på nytt att charma alla han möter.

Stor kram

Iris

Jag saknar er! Kram

Helen

Bästa Max och bästa mamma :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: