Max i Beijing!

    
Tack för fina och roliga kommentarer! Jodå, ni hade varit välkomna med till Beijing Science and Technology Museum.
Absolut värt ett besök även för vuxna!

Torsdag, tidigt på  morgonen kom Liv, Johan ( dotter +sambo) och Max ( mitte barnbarn) till Beijing och ett par timmar senare landade Bosse här. Så mysigt att ha dem här! Oj, vad jag längtat!
På jobbet hade jag beställt en taxi till strax efter tre som stao och väntade på mig och helt ofattbart, så tog det bara  30 minuter in till stan. Ingen trafik alls! Fantastiskt!
Och visst blev det ett kärt återseende.
Så fort jag kom in genom hotelldörren till Holliday Inn Express (ligger i kvarteret bakom där vi tidigare bodde och där jag bor nu också) så ropade Max mormor med hög och tydlig röst och sprang emot mig. Då kom tårarna!
Lagom jetlagade gick vi till "Sole Mio" för att äta och dit kom även Anna.
Max, jag, Bosse, Anna, Johan och Liv pustar ut efter middagen. Och det var inte utan att de nyanlända började känna sig tröta. Tidsskillnaden på 7 h märks ordentligt i början. Dygnet blir liksom fel....


Liv berättar glada och goda nyheter!


"Vilken snäll personal som ger mig en liten chokladbit efter maten"


Jätteroligt att själv gå omkring på gatan nu. Förra året när jag var här så hade jag inte lärt mig att gå än. Här finns mycket att upptäcka. Det ser jag det!"


"Pappa och jag busar lite på hotellrummet. Undrar om jag kommer att kunna sova när det finns så mycket annat att göra. Återstår att se! "


Iris

Lyckliga du! Njut! Kram

moster

Mysigt ni verkar ha. Ser att Maxan gillar mosters klädsmak ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: