Kort och Gott!

    
Onsdag kväll och hemma sent. Strax före halv åtta stannade taxin framför Annas och Marjos hus och vi stapplade ut.
Ett snabbt besök inne på April, vår västerländska närbutik, som i princip har allt och lite till.
Plockade i farten åt mig lite mörkt bröd. På förpackningen står det att inga konserveringsmedel är tillsatta och med ett bäst före datum den 30/7-2012. Detta fem-sädesslags-bröd är tyskt och tillverkat den 1/7-2011. Inte utan att jag blir lite fundersam. Tycker hållbarheten är lång, visserligen i oöppnad förpackning. Men ändå!
När jag hastade förbi den manuella disken på väg ut ur butiken låg det en bit färdig grönsakslasagne och tittade på mig. Lagom middagsmat och så ner i korgen.

I övrigt har dagen gått i ett och det är först nu jag tar det där djuuupa andetaget och samlar ihop mig efter dagen och planerar morgondagen.
Tidigt i säng i kväll. Jag skall verkligen vara pigg till morgondagens kväll, då det är bokklubb.

Har även ett par rättelser från gårdagens inlägg.
Marie; I ögonmassagen ingår även att massera bakom öronen. Vad gäller min airportlort, så blev det lustigare än jag tänkt. Jag tog fel tangent och har ändrat idag till airportkort. Men det är inte alls lika roligt.
Nu fungerar i alla fall airpotrkortet som det skall.
Sanna och Sandra; Jag vet inte vilket fel det var på airportkortet. Kanske inte något alls. (Ibland är det så att myndigheterna har koll på olika saker på internet. Men sådant vet man inte.....Konstigt var det!


Max vill också vara med på ett hörn och nästa torsdag kommer han hit, med föräldrar. Jätteroligt! Och då kommer även Bosse !(min man)
Katarina

Skönt att allt finns att köpa och på nära håll. Annars skulle jag bli orolig. Tänk om du skulle både handla mat och laga den efter en låång arbtesdag . Har förstått att du ofta äter ute tilllsammans med dina vänner. Mysigt!

Och du, snart är det helg. Igen.

Kramar

Y

kul att du alltid läser kommentarerna! :) uppskattas

myndigheterna - har de koll på all internettrafik? Funderade på varför alla bloggar ibland är omöjliga att öppna utan vpn.. kanske inte internetanslutningen som är största boven.. jämt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: