Dagens Max

    
Max är här på besök och vi har all tid i världen att umgås. Tyvärr fick jag  ändra  planerna lite. Vädrets makter var inte helt på vår sida under eftermiddagen, utan det kom verkliga störtskurar under några timmar. Alltså inget mysigt uteväder. Inte ens med rejäla regnkläder.
Den planerade lekstunden i  Stora Blecktornsparken, någon km från oss, fick skjutas upp till morgondagen och vi fick skynda på stegen hem från bussen.
Det fick bli lek och bus inomhus i stället, middag och ett långt bad i badkaret. Efter 30 minuters badande fick jag lura upp honom med lite mutor i form av frukt.
Max är till vår glädje väldigt förtjust i alla former av bad och gillar vatten över huvud taget. Hoppas det håller i sig!
På fredag reser han till varmare trakter med sina föräldrar och får då prova Medelhavets vatten för andra gången i sitt 16 månaders långa liv. Antar att mamma Liv får sätta sig i en solstol i vattnet för att få upp Max lär inte bli helt enkelt.


Lek och bus med mormor.


Cocktailtomater är gott! Max äter i princip allt och provar gärna nya maträtter.


Max äter sjölv, han vill inte alls längre bli matad.


En lycklig och glad Max i badet.

Snart dags för nattning och god sömn.
Morgondagen börjar för både Max och min del med ett besök på Tullgårdsskolan, lagom till 10 rasten. Vi är bjudna på tårtkalas.
Sedan hoppas vi på fint väder, så att besöket i Stora Blecktornsparken med parklek och samvaro med små kaniner, får, grisar, marsvin och getter blir av.
Kanske kan vi också vara med en stund på den öppna förskolan som finns där och prova deras verksamhet.
Oavsett väder kommer jag att njuta av att tillbringa dagen med Max.
Jag är så glad för att han finns!


Sonja

Förstår att du njuter av att vara mormor till Max. Han är som du brukar säja" helt ljuvlig".

Och vilken solstråle!

Kram

Iris

Max och mormor!

Vilket härligt liv!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: