Susar fram i långsam takt

    
Vårt "nya" boende här ligger en stor, vacker, park och alldeles vid havet. Strax utanför huset finns två små och mysiga sandstränder. Men om man som jag tycker om att promenera några km på srtanden så blir det många vändningar. Stränderna där vi bor är nog bara ca, 300m långa. Men med vår lilla  hyrda moppe susar man lätt i väg till den milslånga stranden där vi tidigare bodde. Så nu kan vi lätt välja var vi vill vara.
Jag har aldrig tidigare kört moppe och någon gång ska vara den första. Visserligen provade jag en gång i Grekland, för kanske 35 år sedan att köra vespa och i Beijing provade jag elmoppe. Men det är så långt min erfarenhet i frågan sträcker sig.
Nu ligger jag alltså i träning. Och det går bra! Hjälmen är på och jag tar det försiktigt.

I området, (parken) där vi bor, finns en jättemysig, mindre, restaurang. Dit körs det inte moppe, utan en rask promenad tar oss dit. ( 8 min. tar det)


Restaurangen ligger strax intill ett litet, genuint fiskeläge.


Rofylld utsikt.

.
Vad ska jag äta? Inga glasögon med och då räcker armarna knappast till för att läsa menyn.


Pahd Phak med pinfärska och nygrillade räkor. (äggnudlar) Himmelskt!

Solen har nu gått ner och mörkret lagt sig. Jag ska  starx sätta mig på moppen och susa hemåt.
Detta blir min första kvällskörning, men det ska nog gå bra.

PS Jag kommer aldrig att glömma  att låten "Summer of 69" skrevs av Brian Adams. Jag skäms! Men kom inte på det!

Vill än en gång tacka för alla uppmuntrande kommentarer till min ganska korta tillvaro i tv rutan. Men jag kommer tillbaka i maj......
Åsa i Oslo

Hej Ditte!

Grattis till din vinst och medverkan i fredagsfinalen! Såg det inte "live" utan har kollat nu på svtplay. Hade "annat" att göra torsdag o fredag kväll tillsammans med sådär 150 000 andra!! Karl Johan var som en fullpackad sillburk från Slottsbacken till Stortinget då jag varit och firat två norska guld och två SVENSKA silvermedaljer i dam och herr-stafetterna!! Fantastisk stämning som på fredagskvällen avslutades med champagne med norska vänner!

Ha det fortsatt bra i paradiset!

Kram från Åsa

anita

Hej "Tv-stjärnan". Bra att vara i Thailand tills mediastormen har klingat ut.Det ser ganska folktomt ut på flera bilder, härligt. Njut!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: