Eget hem är guld värt

    
Hemma! Trots att dimman ligger tät och regnet öser ner så känns det väldigt bra att vara hemma igen.
Egen säng, attt inte packa i och ur bilen, att ha allt till hands - vilken känsla!
Men vi har sett och upplevt mycket, i princip det vi hade tänkt och det är jag verkligen glad för.
Jag är mycket för att man inte ska skjuta upp det man tänkt att göra. Och nu är denna resa upp genom Finlands väskust och ner längs den svenska kusten gjord och upplevd.
Än en gång stort tack till Iris och väninnan D för goda reseråd.

En annan tur Bosse och jag tänkt oss var att bila upp till Kirkenes i Norge, ta med bilen på Hurtigruten och åka ner till Bergen och bila hem. Men denna tanke har vi övergivit. Långa bilresor är inget för oss! Det får i framtiden möjligen bli flyg och bil i kombination.
Ska vi se de Norska Fjordarna så får bilen stanna hemma, helt klart.


Stockholm, utanför hos oss på förmiddagen. Dimman låg tät och regnet öste ner. Jag tyckte synd om de som skulle ut med båt till midsommar.

Men frampå eftermiddagen....Ingen anledning att tycka synd om någon. Det har varit full fart i Hammarbyslussen och mycket att titta på.
Ännu fler båtar på väg till skärgården och midsommarfirande.

Visst håller vi tummarna för fint väder över allt i Sverige i morgon. Jag vet i alla fall att prognoserna för sol i Stockholm är stora.

Vill önska alla, vart ni än är i världen, en härlig midsommar.


Elisabeth i Åhus

Ja, visst är det guld värt med ett eget hem att komma hem till! Det vet ju vi som nu har varit i Beijing i 4 år!

Roligt att ni är nöjda med er resa! Kul att ha varit med er genom bloggen.

Ja, Hurtigruten i all ära, men har hört delade meningar om denna tur. En del har varit mycket nöjda medan andra har varit mindre nöjda. Man kan ju välja vilken tur/båt man vill ta, och därefter betalar man.

Vi såg ju båtarna i båda riktningarna när vi var där uppe i nordligaste Norge, förra sommaren. Vi bodde på ett vandrarhem i Berlevåg, alldeles intill där Hurtigruten la till.

Det var vi och Ishavet! Sååå häftigt, ja verkligen fantastiskt! Kolla gärna på kartan var vi var. Det är svårt att beskriva eller visa bilder, det måste nästan upplevas LIVE. Vilken natur och vilka trevliga människor! Solen gick ju aldrig ner heller. Oj, oj, oj!

Vi flög från Köpenhamn med ett antal mellanlandningar, men det var en del av resan och upplevelserna! Kan verkligen rekommendera en resa till nordligaste Norge! Tyvärr är det ganska dyrt i Norge! Men, men, det var det värt! Vilken resa!!!

Med risk för att bli tjatig önskar jag dig & Bosse än en gång en riktigt trevlig Midsommar!

Åhuskramizar från

Elisabeth

Britta G

Önskar Dig o Bosse en fin Midsommar!

Britta m familj


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: