Dagen övergår i kväll

    
Vi har tittat på Nationaldagsfirandet på tv från Skansen och samtidigt ätit en supé på balkongen i den ljumma kvällen. Hittade en svensk vimpel som jag ärvt av pappa och den fick också vara med i kväll. Sände honom en extra tanke då Arméns Musikkår på tv spelade "Under  Blågul Fana".
Fortfarande  är det +22 grader varmt klockan 19 och det är en jätttefin kväll.
Tror det går att sitta ute i ytterligare ett par timmar och njuta av den svenska sommarvärmen. Vet ju inte hur länge den stannar så jag passar på.

I kväll på balkongen.

Duk till bordet har tvättats efter måsarnas besök och nu får jag komma i håg att ta in den i kväll.


Mysig supé på balkongen denna Nationaldag.

(Hörde just att det var ca. 15 000 betalande till Skansen och Nationaldagsfirandet där också den svenska kungafamiljen deltog.)


Elisabeth i Beijing

Härlig nationaldagssupé på balkongen!

Vi hade också en fin & varm nationaldag i Beijing, bl.a. njöt vi av en mycket trevlig och god lunch på Alameda tillsammans med goa vänner. I eftermiddag fortsätter vi firandet på ambassaden vilket säkert också blir trevligt. (Det var ju Dragon Boat Festival igår, därav firande idag).

Sitter och tittar på vår svenska träflagga på vårt matbord, visst är vår flagga vacker? Efter 4 år i Beijing så tycker jag att den blir vackrare för varje år!

Undrar vad det beror på..........?

Beijingkramizar från

Elisabeth

Åse

Vad smarrigt det såg ut på era tallrikar. När Karo bodde i Gamla stan så råkade vi på hela kungafamiljen när de åkte iväg till Skansen i sina landåer. Har aldrig varit så nära dem som då. Bildbevis finns.

Kram

Annmari

Häftig hatt du köpt! och vilka mackor mums!

Skall sätta mig ute nu och njuta av kvällen jag med.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: