Allsången hörs nästan hit

    
Mysig balkongmiddag på tu man hand och Skansens Allsången pågår. Vi har vänt på teven så vi kan se vad som händer på Skansen. Det är nästan så vi kan höra det här hemma. Men se kan vi inte!
Vi tittar på teven och ser plötsligt själva samma sak på himlen; regnbågen och ett flygplan som passerar genom  den.Vi ser en entusiastisk Måns, härliga artister, trallvänlig allsång och en hängiven publik, 25 000 personer. Publikrekord!
Tänker tanken att det här måste vi få till.
Och visst ska väl Bosse och jag få till ett besök på Skansen och Allsången innan säsongen är slut.
Antar att man får utrusta sig med matsäck för hela dagen, för det gäller att vara på Skansen redan på morgonen när de öppnar grindarna. Helst innan dess förstås.Finns säkert hängivna fans som köat under natten. Det gör jag absolut INTE.  Men givetvis vill jag/vi ha en bra sittplats. Som vännen Anna skulle sagt; "du får knö in dig".....


Måns himself


Orkesterledaren och musikern Leig Kronlund tog en paus i sitt spelande.


Veronica Maggio
Och Söders höjder.....

Nu gäller det att få in Allsångsbesöket i planeringen. Men med tanke både på avståndet till Skansen och vår rikligt tilltagna frihet så skall det nog gå bra.
Mattias

Hej Hoppas att allt är bra.Såg att ni var på allsång,det skulle Julius oxå vilja.Vi kommer att vara i Sthlm lör och Sön v.29.Är ni hemma,en kopp kaffe kanske?Jennie


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: