Max i våra hjärtan

    
Javisst, Max nyss fyllda ett år, finns absolut i mitt hjärta och även i många andras, inte minst i sina föräldrars och i Bosses... Han bara finns där! Helt oemotståndlig!
Tog idag tåget till Uppsala för att hämta den lille mannen. Det var en ren fröjd att åka tillbaka till Stockholm med Max. Jag tror nästan hela vagnen var engagerad i honom och han var på sitt soligaste humör, vilket han nästan alltid är.
Han "småpratade", pekade och vinkade och njöt av resan. Men han är ju en van resenär, både mellan Uppsala och Stockholm och till andra delar av världen.

Max på tåget till Stockholm.

Idag sken solen igen och det var härligt promenadväder. Max och jag njöt av det vackra vädret och gick genom Gamla Stan, över Slussen, där Bosse mötte oss och en sväng på Söder för att så småningom komma hem.

Skönt med sol och att bli skjutsad i vagn.

I Gamla Stan stannade vi till lite extra utanför familjen Nybergs port och jag påminde Max om att han övernattat hos dem i Beijing. Tror inte att han minns så mycket av det hela, jetlagad som han var. Men sov gott, det gjorde Max.


Max i november, då han dagen efter sin ankomst till Beijing skulle sova hos mig och fam. Nyberg. Han fick en sängplats när jag gick och la mig......

Väl hemma var det mycket att titta på och leka med. Insåg plötsligt att det var några veckor sedan Max senast var här.
Men han hittar ständigt sina favoriter.

Lyktorna fortsätter att faschinera Max och stora legobitar är också kul.

Kanske höjdpunkten idag blev att steka pannkakor tillsammans med Bosse och att äta dem. Intressset var på topp, milt uttryckt.

Mjölk, mjöl, ägg och en gnutta salt ska ska förstås vispas. Det går galant!


Det färdiga resultatet! Sååå gott! Max var bara tvungen att provsmaka direkt.

Det är så roligt att vara med Max och han härmar oss hela tiden. Vissa saker får han inte röra och då har Bosse och jag visat med pekfingret och sagt "aj, aj,aj- du får inte röra". Nu säger Max själv; "aj, aj, aj" och pekar med fingret.
Han rör sig lätt som en fjäder mellan olika möbler, står själv, men vågar inte riktigt släppa taget och traska i väg helt själv. Men det är bara fråga om dagar innan han gör det.
Krupit  och ställt sig upp och även gått mellan möbler har Max gjort länge så balansen är jättebra. Nu är det bara att våga släppa taget helt...
Kanske i morgon?
Vore jätteroligt om Max tog sina första steg helt på egen hand hos oss.
Nu sover det lilla underverket sedan många timmar tillbaka och jag ser redan fram emot en ny morgon med Max vid min sida.Katarina

Håller helt med dig, Max är oemotståndlig. Vilka härliga foton!

Kramar

Och du, du är en fantastisk mormor!

Kram

Iris

Han är ju så charmig och gullig! Och snart ska du på en långresa UTAN HONOM. Kram till er alla

Elisabeth & Roland i Paris

Max är verkligen en helt underbar liten kille! Härliga bilder! Tänk att han har blivit 1 år! GRATTIS Max! Skickar här en hälsning till dig & Bosse från den helt underbara staden, Paris! Vi njuter av varandras sällskap, många trevliga sevärdheter, god mat och fantasiska viner! En vecka i Paris är verkligen sååå mysigt! Vi önskar er båda en trevlig resa när det blir dags för er avfärd.

Pariskramizar från

Elisabeth & Roland

Åse

Vad härligt att kunna ha sitt barnbarn på nära håll. Längtar tills vi får ha Lovisa på egen hand.

Urgulliga bilder på honom. Kram åse

Åse

Vad härligt att kunna ha sitt barnbarn på nära håll. Längtar tills vi får ha Lovisa på egen hand.

Urgulliga bilder på honom. Kram åse

Monika Johansson

Jag kan bara hålla med, GUD VAD SÖT HAN ÄR! Han ser ut som en riktig reklambäbis.Hoppas allt är bra.Kram /Monika


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: