"Götelaborg", Karolina och kamerajakt....

    
Milt sagt, en mycket händelserik dag. Omväxlande som bara den!
Har just anlänt med tåg till "Götelaborg". Efter en liten promenad åt rätt håll, med kartan i handen, så befann jag mig på Burggrevegatan och hotell RICA. Smidig incheckning, det gillar jag och fick ett jättemysigt rum och härligt badrum, helt nyrenoverat. Trådlöst internet ingår!


Rummet räcker utmärkt,  jättefräscht!

Dagen har som sagt varit händelserik.
Karolina, väninna som nu jobbar på svenska Skolan i Moskva, är på studiedagar i Stockholm och kom förbi oss för att fika. Verkligen jättekul! Vi har inte setts sedan november och då i Beijing.


Det blev kaffe och Bosses äppelkaka med glass idag också. I alla fall väldigt gott!

Mycket prat och många skratt blev det, alltid lika roligt att träffa "gamla kinavänner". Eftersom jag var mitt i packningen blev Karolina smakråd till vad som skulle packas inför Göteborgsresan. Själv var jag osäker på vad som skulle med och tacksam för råd.Det här blir nog bra!

När packningen var klar och Karolina skulle gå, ville jag ta ett foto av henne. Då hittade jag inte kameran. Jag var förvisso den som höll i den sist, när jag gick till sovrummet.
Kameran var bara helt borta! Bosse letade, Karolina letade och givetvis jag också. Den måste finnas i lägenheten. Ingen hade gått ut.
Efter många turer, så hittade Bosse kameran. Var? Jodå, i sovrummet, under locket till mitt röda smyckeskrin.
Ordningen återställd! Puh!


Tack, snälla Karolina för besöket och hjälpen att leta efter den försvunna kameran.

Mitt tåg skulle gå 15.10 så Bosse och jag tog i godan ro bussen till Tegelbacken och sedan blev det en fem minuters promenad till Centralen. Tidningar inhandlades och jag var redo för att gå på tåget. Däremot vet man aldrig med SJ om tågen är redo för avgång i tid.
Idag var det så. Härligt!


Mot "Götelaborg"

Dagen är ännu inte över och jag ska nu bege mig ut på stan för att få mig lite till livs. Sedan väntar en stunds läsande och kanske blir det till att zappa lite mellan tv- kanalerna innan det blir dags för John Blund att komma.
Frukost serveras på rummet i morgon bitti, redan 06.30 och en timme senare blir jag hämtad med taxi till mitt uppdrag. Spännande!
I morgon kväll åker jag hem till Stockholm igen så det blir en lång dag och säkert fylld av spännande händelser.Mattias

Hej Ditte!Hoppas att allt är bra med er.vi har nu kommit in i det Svenska livet lite och imorgon börjar jag jobba.Våra saker från Kina har tyvärr ännu inte kommit och vi längtar så.Ha det gott!kram från Lindbergs i Skåne

Anonym

Vilken dag! Och vad spännande med Göteborg så där.

Lycka till med uppdraget!

Många kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: