I lagom takt

    
Uppe i vanlig tid, det vill säga 08.30. Frukost på terrassen, idag utökat med grovt bröd, inhandlat i går i det halvsvenska bageriet. Äggröran kom som vanligt. Känner att jag tröttnat på den och ska beställa stekta ägg i några dagar. Lite variation behövs, även på frukosten.
Men det är mysigt att sitta ute i baddräkt och inta frukost i värmen och höra vågorna från havet, mindre än 100 m bort.
Anna ska åka vid lunchtid så det blir promenad längs stranden, läsa en stund i solstolen under ett parasoll och sedan är det vips, är dags att vinka av Anna. Jobb vänta i Beijing i morgon.
Det blir tomt nu!


Hek då, för den här gången.Dagen har verkligen gått i lättjans tecken. Lunch på en strandrestaurang, slöat vid poolen i skuggan, läst och...ja unte har ddet skett mycket. Nu väntar middag och beslut måste fattas om var vi ska äta. Men det överlåter jag till maken. Gott blir det, vilken strandrestaurang han än väljer.
Nu klockan 19.30 är det fortfarande +27.
Hhr har ni det hemma?
Kallt antar jag!


Solen har gått ner och mörkret lagt sig över pool och strand.

Anna G i Ban Phe, Thailand

Nihao...nu e jag hemma, resan gick bra, bilen till flyget endast 2h 15 min = lång väntetid på flygplatsen, läste ut en bok....

Klockan är 02.45, ute hör jag några smällare om några timmar ringer klockan för arbete, kanske att jag tänker på er runt 9 am imorgon, frukosten...

Tack för boende och sällskap mina sista semesterdagar...Ni får njuta vidare och jag följer er via bloggen

kram till er båda

Mattias

Hej!Ja,det ser ju ut som om ni haft/har en underbar semester.Visste inte att ni åkte med Anna.Alltid trevligt med återseende av kära vänner eller hur.Här i Sverige har vi för tillfället blåst,lite snö och en sjuk son.Är även inne i en svacka och undrar blev det inte mer än så här.En stor kram tiller båda i från Lindbergs i Skåne!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: