Kvalitetstid med Max och Liv

    
Vaknade, inte i ottan direkt och såg att det var snövirvel ute. Något blött föll från en molnig himmel, det blåste och kändes inte alltför mysigt att tänka sig en långpromenad.
Men efter en utdragen frukost med tidningsläsande, så hade snöyran upphört och solen skymtade fram.
Det blev en promenad ner genom Söder och Gamla Stan för att möta Liv och Max i Cityterminalen.
Jag ska "rå om" dem tills i morgon. Jättemysigt! Eftersom vi åker på tisdag så dröjer det länge, sju veckor, tills vi ses igen. Men nu ska här umgås!
Vi gick mot Gamla Stan och Stortorget. Kanske en fika i Grillska Huset, Stadsmissionens café, kunde smaka bra?


Stortorget, Grillska Huset är den grå byggnaden bakom fontänen.


Liv och en Max som undrar hur länge till man måste sitta still. Mycket roligt lockar!


Max undersöker fönstret, väldigt spännande och  han var mycket road av att sitta/stå där och titta ut på allt som hände. Många förbipasserande stannade upp och vinkade till honom och Max vinkade tillbaka förstås.

Just Grillska Huset, som drivs av Stockholms Stadsmission, har ett väldigt trevligt café med bakverk, goda smörgåsar och lite olika soppor. Allt är gott och för att vara Stockholm är prisläget bra. Stadsmissionen stöder hemlösa i Stockholm och andra som har det svårt volket det gör att jag mer än gärna besöker deras café. Sommartid finns här också en uteterrass högst upp, där det är jättemysigt att sitta och titta ut över Gamla Stan och Stockholms inlopp.
Rekommenderas verkligen!

Vi rörde oss så småningom upp mot Söder och Liv funderade över vad som skulle inhandlas till middagen. Hon skulle stå för den.
Jag väntar med spänning. Vi bestämde att inta den till "Let´s Dance framför teven.
Jag har nämligen aldrig sett detta program och någon gång ska vara den första. Får alltså titta på "På Spåret" i pausen och Skavlan på SVT play. Men det går väl det också?
Ska också se om Max är klar för sin examen i "gåskolan". Han har sedan han var 8-9 månader gått längs möblerna och varit "stabil". Men lite rädd för att släppa taget.


Max tar en paus under bordet.

Sedan kunde inte mormor låta bli..... Klart att Max kan gå! Och det kunde han. Alldeles själv gick han, om än så, bara sex steg idag. Men i morgon blir det betydligare fler. Härligt!


"Passar på att vila lite". Mormor kör med mig, men det är jätteroligt att gå själv. Vilken frihet!
Och vad långt man hinner!Katarina

Vad mysigt!

Roligt att Max går och börjat utforska världen ännu mer.

Han är jättesöt!

Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: