Regn idag

    
Det började regna och åska i natt. Åskan upphörde men regnet har varierat i styrka under i stort sett hela dagen. Vissa uppehåll har förekommit. Jag har suttit ute och läst när det inte hällregnat, för varmt är det. Periodvis, då regndropparna hamnat i boken har jag flytt in för ett tag.


Ösregn!

Det gick inte ens att gå till närmaste strandrestaurang för lunch utan att ha blivit dyngsura så vi var glada för att vår beställda frukost kom som vanligt. ( I täckt trehjulingsmoped). Någon hunger infann sig inte och lite nödproviant i form av svenskt bröd, inköpt för ett par dagar sedan, fick räcka som lunch.

Framåt kvällningen upphörde regnet så middag blev det. Vi strosade i månljuset en bit längs stranden, till "Bee Hppy restaurangen". Alltid lika trevligt, vare sig det är lunch eller middag.


Inte så många gäster ännu, men det fylldes på. Ägaren sa; " bad weather=bad business".

Jag slog runt på nygrillade, stora, räkor i en sötsur sås. Väldans gott! Måste nog snart prova annat än räkor. det finns ju så mycket gott att välja på och till fantastiskt  låga priser.( I snitt kostar en rätt 18-25 sek. Skaldjuren är dyrast!)
Man äter sin mat, pratar med andra matgäster och strosar så småningom hemåt i månljuset.
I morgon är en ny dag, får se vad den kan erbjuda.


Vattnet är på väg in igen. I morgon bitti är det verkligen högvatten och senare under dagen drar det sig ut igen. Faschinerande det här med ebb och flod.


Vår bungalow i kvällsmörkret. Ja, den är rund och har ett toppigt bambutak som är täckt med strån.
Molly

Vad bra att vädret är varierande. Nog bra för kroppen också med en vilodag.

Kramar

Britta G

Härligt m tropiskt regn! Kommer ihåg när våra barn var små o vi bodde i Malaysia o det regnade....dom badade på gräsmattan...vi hade ingen pool...o dom älskade det!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: