Februari, ny månad

    
Idag är det ny månad och den första februari. Max har namnsdag! Tyvärr får vi vänta några dagar med att fira, eftersom både Max och hans föräldrar är sjuka. Men jag väntar så gärna. Hoppas i alla fall på att den lilla familjen skyndar sig på att bli friska.


Grattis Max på din namnsdag!

Dagen har bara rullat på och jag har pysslat lite här hemma. Om en vecka åker vi på långresa och jag har funderat lite på vad som ska med. Bara funderat, packa gör vi dagen innan. Men eftersom vi ska åka runt en del är det praktiskt att inte släpa med saker i onödan. Ibland gör jag det. Kan få för mig "att det kan vara bra att ha". Håller på att ändra på det. Om jag känner mig rätt så blir det nog en del inköp under vägs.
Och glöms nu något hemma, eller behov uppstår under vägs, så går det alltid att komplettera.
Anna är nu i Thailand och "värmer upp". Hon verkar ha det jättebra och möter oss i Bangkok nästa onsdag kväll för vidare transport och till vår hyrda strandbungalow. Det ska verkligen bli roligt att träffa Anna igen och att ge sig ut och resa förstås. Jag längtar verkligen.

Fick idag en glad överraskning. Resebyråföretaget RESIA kontaktade mig. Några anställda där hade läst en del av mina reseskildringar på bloggen och plockat ut några som de vill använda. Så nu på långresan vill de ha några inlägg från mig och innehållet väljer jag själv. Kul!
Emma

Vad roligt att de ville läsa mer av dina reseskildringar! Kul!Ha en jättebra resa till värmen, ses i Beijing i mars!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: