Vilodag

    
Visst är jag i god form men idag har jag vilat, på heltid. Jag har helt lämnat klockan och de "yttre styrdokumenten";måsten, därhän och bara strosat längs stranden, läst lite, promenerat till en strandrestaurang för lunch, badat, suttit och tittat ut över havet och bara "varit just här-just nu".
Helt underbart!
Inte ett moln på himlen och redan vid frukosten, på balkongen infann sig en nästan drömlik känsla, när jag såg havet nedanför som glittrade i kapp med solens strålar. En lagom havsbris gjorde det hela ännu mer behagligt. Jag behövde inte ens känna mig varm eller svettig, trots en utomhustemperatur på +30.
Dagen övergick så småningom i kväll och den blå himlen byttes ut mot en vackert rosa.
Tiden mellan 17.30 och strax efter 18 tillbringar jag gärna nere på stranden och hoppas få se solen sänka sig ner i horisonten. Och sedan kommer mörkret smygande.
I kväll var det först fullmåne och senare syntes månförmörkelsen tydligt även här. 


Vilodag! Har svårt att se mig mätt på hav öar och strand.


En vacker skymning.
Fullmåne!
Och snart försvinner Gubben i Månen för ett tag och antar en rödaktig färg.OBS!!! Har en fråga om jobb, trots att det är vilodag.
På skolan, Eastern Swedish School i Ban Phe, 17 mil sydost om Bangkok, kommer det att behövas en lärare till skolbarnen från mitten av januari och några månader framåt. Eleverna är i åldrarna 7-12 år. Skolans elevantal har ökat och det finns därför behov av ytterligare en utbildad lärare. Skolan har en hemsida, Eastern Swedish School; svenskaskolanbanphe.se och där finns alla kontaktuppgifter samt mailadress till rektor.
Givetvis går det också bra att även kontakta mig via mail; ditte_akker@hotmail.com.
Karin

Är så glad att jag kan följa med på din resa och vara med på en liten del av allt du gör.

Jag tycker det är så roligt att du tar de chanser du får och gillar verkligen att läsa din blogg. Ser fram emot varje nytt inlägg.

Många hälsningar från ett snöigt Västkusten.

Elisabeth i Åhus

Härliga bilder!

Trevlig advent!

Åhuskramizar från

Elisabeth

Helen

HejFår vi skicka över en trotsig 3åring!!!!?

Vi behöver också vila :)

Kram Pydd

Britta G

Synd man inte är lärare!!!

Ha det gott!

Britta G

Synd man inte är lärare!

Ha det gott!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: