Tomte på elefant

    
Jag har ju trott att tomten skall komma med sina renar och parkera sig och släden utanför huset. Ibland har dock renarna och släden kanske uteblivit p.g.a.snöbrist och tomten har fått dra sin släde med julklappar på barmark. Och jag vet att det hänt, att tomten i egen hög person kommit ner genom en skorsten och lämnat sina julklappar och sedan raskt försvunnit innan någon hunnit se honom. Men det har jag bara hört berättas för mig och sett på film.
Men i går kväll såg jag faktiskt för första gången i mitt liv ett par tomtar som kom ridandes på en elefant sent på julaftonens kväll. Och jag som trott att tomtar bara finns där det är kallt. Ack, så fel!


Lite julmat på balkongen.

Bosse åoch jag åt lite, men tonvilkt på lite, julinspirerad mat hemma på balkongen och sedan tog vi mopeden ner till den restaurang där det var ett mer rejält julkalas, Kim´s Beach.
Vi nöjde oss med stranden...


Stort julkalas pågår.

Och visst smakar det gott med en thailänds pannkaka, även på julafton.
Gott med thaipannkaka.


Dagens utsikt!

Karin

Roligt med nya påhitt från tomtefamiljen. Att komma på elefant vore något att tänka på lite varstans tycker jag. Renarna har börjat att se trötta ut de senaste åren tycker jag.

Stor kram!

Britta G

Härligt m elefant-tomte! Känner att ni fick lite Härligt m Thai-jul som omväxling till alla andra julupplevelser ni haft!

På Orust hade vi en Simon-nisse i år. Den "gamla" tomte hade så mkt att göra så nissarna fick hjälpa honom.

God fortsättning på helgen önskar vi er båda från oss alla!

Britta G

Svenska blev som den blev....Tolka det som du vill!

kram

Åse

Ni verkade ju ha riktigt trevligt. Kul med lite annorlunda firande. Här är det inte riktigt lika varmt men vårkänsla kan man nog tala om. God fortsättning!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: