Solen går upp och den går ner

    
Tänkte att jag skulle vakna lagom till soluppgången och gå ner på stranden med en kopp kaffe och njuta av den tidiga morgonstunden. Var lagom trött , så jag bestämde mig i dag för att bara sitta på balkongen en stund och se solen stiga upp. Njutbart det också!


Klockan 05.50 i morse


Här har klockan hunnit bli 06.15 och jag bestämde mig för att sova ett par timmar till. Det är trots allt lördag och ledig dag.

Frukost på balkongen, lång promenad längs stranden, bad, ett par timmar i solstolen under kokospalmerna tillsammans med inspelade "Sommarprogram",  lätt lunch hemma, en tur med mopeden/mororcykeln till grannorten Mae Phim och bageriet, kaffe med pepparkakor och saffransbullar på balkongen, ännu en promenad och nu i solnedgången på stranden, middag på en restaaurang under stjärnorna tillsammans med vännner, bloggande, "skypande" och en drink på balkongen i den stjärnklara kvällen.
Ja, mer har inte hänt här idag. Men det är ju det som är lite av vitsen med tillvaron här. Just att bara ta det som det kommer...Det behöver inte hända så mycket hela tiden.
Det mer "genuina" Thailand hittar man här i området. Tänk en strand som är milslång och utan trängsel. Jodå, det finns flera delar av stranden där små familjerestauranger med ljuvlig mat etablerat sig, här finns parasoller och solstolar, massage och alla service man kan önska. Men allt i liten skala!


Solen går ner över ön Koh Samet.

Britta G

Verkar som du haft en bra "återhämtningsdag" Ditte!

Vackra bilder som vanligt och trevligt"prat". Bloggskrivandet kan ju se lite olika ut...och jag gillar dina inlägg. Du behöver väl inte gå någon kurs?

Ha en bra 4:e Advent!

Mikaela

Vad roligt med en del av Thailand som fortfarande inte är så exploaterat och invarderat av bara turister.

Härliga foton och jag tycker du fångar stämningarna så bra.

Jag hade gärna bytt ut mörkret och slasket här hemma mot en tid i värmen på en lång och mysig strand.

Sussi

Oh, vad underbart du har det. Njut fullt ut. Nu har vi jullov och alla har åkt hem. Tomt! Ser fram emot värmen. Hur har du det med myggen? Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: