Myrbo i trädet

    
Jag fick idag veta att boet på bilden innehåller en stack med bitande rödmyror och av thailändare blivit uppmanad att inte vara under dessa träd. Myrorna känner på lukten att vi människor är på gång och går liksom till anfall genom att "hoppa ner". Känner att jag absolut inte behöver se / uppleva om detta stämmer. Jag har tittat noga i trädet och i träd berdvid och de är också hem för dessa myror.
Så nu vet jag!
Myggorna är lika envisa nu i kväll som de var i går och trots att jag både har sockar på mig och sprutat på myggmedel så bits de rackarna. Usch och fy!
Så nu ger jag upp!


Här är myrboet/stacken.
Elisabeth i Åhus

Låter läskigt med attackerande myror och myggor!

Jag hoppas att du/ni har det jättebra trots allt.

Här hemma i Åhus njuter jag tillsammans med nära & kära och snart kommer även Roland flygandes.

Ha det så bra och koppla av tillsammans med Bosse! Hälsa!

Åhuskramizar från

Elisabeth

Åse

Det är inte ofta man hör dig oja dig över något, men jag förstår dig. Myggor och myror är inte trevliga. Sådant slipper vi här där snön vräker ner för tillfället. kram

Iris

Uschamen, myror och myggor!

Kramar till er båda!

Ditte

Myggorna finns egentligen bara just när jag sitter i lobbyn och skriver med belysningen tänd. I övrigt har de inte stört mig. Men Bosse går de inte på alls.

Myrorna i sitt bo närmar jag mig inte ens. Det finns ju en milslång strand att gå på, så jag behöver inte ge mig ut i vegetationen. Försöker begripa att jag fysiskt är i ett tropiskt land....

Men det är lättare med elefanterna.... De arbetar i djungeln med trädröjning strax bakom där vi bor. De ser jag ju och hör!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: