Lyxig början på veckan

    
Måndag igen! Tänk vad helgerna går fort! Och vardagarna likaså!
en bra dag i skolan och en härlig eftermiddag hemma.
Fick i går besök i solstolen av en granne från villorna bredvid vårt lägenhetshus. Hon kom förbi for att rekommendera mig att beställa en helkropps oljemassage av en mycket duktig kvinna. Jag var inte alls sen att hänga på och beställde i samma andetag även manikyr och pedikyr.
Så idag, strax efter klockan 16, kom två kvinnor ner till mig där jag låg i min solstol i skuggan och med hatten på.
Det visade sig att jag beställt massage för två, så jag ringde efter maken som också kom ner för att få sin beskärda del av massagen.
Vad gäller min manikyr pch pedikyr så tror jag den blir bättre utförd i Beijing. Men det var väldigt skönt och fridfullt att ligga och bli ompysslad med utsikt över havet, stranden, palmerna och solnedgången.
Vad gäller massagen, helkropps oljemassage, så var den helt fantastiskt. Precis som utsikten! Och till det facila priset av ca. 80 sek för en timme.
Det här kommer jag att göra varje vecka, så skönt och avslappnande.


Min utsikt sttrax efter klockan 16 då manikyr och pedikyr just påbörjatsMassage pågår och händer och fötter har fått sitt.

Jag njuter av att bli ompysslad och av allt det vackra jag ser. Väldigt rogivande!Klockan är 17.45 och jag är "färdigbehandlad" och ser solen skyndsamt gå ner i väster. Redan efter några minuter är den borta i havet bakom ön Koh Samet.

En rejäl dusch behövs för att bli kvitt oljan som masserats in och sedan väntar en stund med en god bok på balkongen innan det är dags för middag tillsammans med nyfunna vänner.
Och visst har det varit en bra dag idag också! Helt perfekt! ( Många tankar till Helen H och Kerstin som jag jobbbade tillsammans med i förberedelsaklasserna på Odenslunda skola)


Sussi

Njut av massage och ha det så underbart, det är du verkligen värd du som jobbar i denna värme. Ylva min dotter ska göra ett arbete som bl. a. ska innehålla miljön i Peking. Visst har du gjort ett jobb om det. Skulle hon kunna få ta del av det du kom fram till.

Kram Sussi

ÅseLyx så det förslår!

Blir inte lite avundsjuk! (utan mycket)

Kram

HH

De perfekta dagarna är nu över, hela arbetslaget från ISKI var på gravöl och egen thaimassage i fredags. På onsdag splittras vi och flyger vidare till andra skolor och förberedelseklasser i andra kommuner.En stor kram till både dig och Bosse från Upplands Väsby

Maria

Så underbart härligt det låter(och ser ut)!! Fortsätt njut, du är en inspiration för oss alla! God jul och gott nytt år till dig och B!!

sannas rum

Sv; jag fick inte riktigt så mkt, det är min första förhandling, men jag var nöjd i alla fall. Jag har så att jag klarar mig. Bara att min pojkvän inte har det lika bra just nu för att hans chef har lappat ihop totalt och är helt galen... Men det löser man ju om man bara är två tänker jag (:Nee, han läser inte bloggen, han har ingen koll haha ;P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: