God Jul!

    
Dan för dan, så även här i varmare trakter. Lite, med tonvikt på lite julförberedelser har maken och jag ägnat oss åt.
Jag har äntligen fått tag på glas så nu är ljuslyktorna klara med snäckor och sand. Adventsljusstaken, en mycket försenad sådan, finns nu också. Jag hittade en metallbricka som jag har fyllt med sand från stranden och sedan dekorerta med snäckor och vackra blommor från trädgården. Återstår att se om jag får plocka nya i morgon.
Bosse steker just nu  köttbullar och jag ser fram emot att få provsmaka.
Vi har ingen spis utan köttbullarna steks i en elektrisk grill/ stekpanna, men det skall nog gå bra. Skinka i lös vikt är inhandlad, liksom ett par sillburkar och rökt lax.
Eftersom jag är väldigt förtjust i skaldjur så har jag beställt sådana för hemleverans i morgon, tillredda och klara för att ätas. Ett par goda ostar och grovt, svenskt, bröd från bageriet kommer också att finnas på vårt lilla julbord.
Lite varstans här i området kommer restaurangerna att duka upp diverse julbufféer, men vi avstår. Ingen av oss känner  behov av att äta en gigantisk julaftonsmiddag med mängder av människor, utan vi ansluter senare på kvällen och går ner på stranden och ser jultomten komma per elefant i den stjärnklara kvällen.
Just nu ser jag den lilla klädda julgranen i vår lobby och den blinkar riktigt fint med sina blå lampor och de röda kulorna lyser vackert.
Nu skall jag gå upp och provtända vår adventsljusstake och se solen gå ner i havet.
God Jul till er alla!
Elisabeth i Åhus

Vi hoppas att du & Bosse får en underbar jul med mycket sol och bad!

Vi har barnen hemma och njuter just nu!

En riktigt GOD JUL önskar vi er båda!

Åhuskramizar från

Elisabeth & Roland

Åse

God Jul & Gott Nytt År önskar vi i Nitta.

Anna nu i Kungsviken!

GOD JUL!ingen snö här men lite julkänsla ändå...

i morgon kommer tomten : )

Anna nu i Kungsviken!

GOD JUL!ingen snö här men lite julkänsla ändå...

i morgon kommer tomten : )

Marie Leander

En riktigt God Jul önskar jag dig och Bosse. Passa på att njuta av värmen så mycket du kan. Jag tycker det är väldigt trevligt att vara i Sverige tillsammans med min familj, men jag saknar verkligen värmen i Texas.

Kram på er.

/Marie


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: