Fjärde advent

    
Sussi; Myggen är fortfarande med men numer sitter jag insvept med en filt om benen när jag sitter i lobbyn och skriver. Snart är det väl dags för dig och Ylva att få er beskärda del av sol och värme på Koh Lanta. Njut nu i Beijing och sedan i varmare trakter.
Sandra;Tack för fina funderingar! De värmde skall du veta.
Mikaela; Ja, här känns det verkligen som Thailand. Jättemysigt!

Sex dagar kvar till julafton. Känns inte riktigt som det. Har idag försökt att få till någon form av ljusstake, men kan inte påstå att jag lyckats så bra.
Jag hade tänkt mig små, låga dricksglas som jag kunde fylla med sand och lägga vackra snäckor i. Jag har både sanden och snäckorna, men saknar glasen.
Vi tog en tur med mopeden in till Ban Phe,för att leta glas. Men glas hittade vi inte, däremot personal i kassorna iklädda tomteluvor.Det finns massor av glas i lägenheten , men om de spricker så vore det trist. De är ju inte mina. Bosse skall i morgon ut på en tur med moppen och har i uppdrag att leta låga, vida, glas.
Det går även bra med ett par fat fat eller tallrikar. Ser med spänning fram emot vilka inköp maken skall göra i morgon.
Kanske någon läsare har ytterligare tips till mig. Hoppas!
Bäst att tillägga att shoppingutbudet här inte är särskilt stort. Men i närmaste stad, Rayong, tre mil västerut mot Bangkok är det helt annorlunda. Det är en stad med många butiker och shoppingcentrum, men inte ville jag åka dit på en söndag.....
Men det blev en tur med mopeden in till Ban Phe. Jag hoppadse ju på att hitta glas där

Vill också passa på att önska alla en mysig fjärde advent var i världen ni än befinner er.


Vackra orkidéer som ställts på bordet i lobbyn där jag brukar sitta med datorn. Personalen tyckte jag borde vila ögonen på något vackert. Och jag som älskar orkidéer!


Vår underbara strand utanför huset.


Vi bor verkligen stranden.


Ett husaltare finns också.

Och jag har inte tröttnat på vare sig solen, havet, stranden, skuggan under kokospalmerna, vågornas brus eller det helt lagom varma vädret, ca +29 med en lätt bris.

I morgon är det min sista arbetsvecka före jullovet. Jag jobbar måndag, tisdag är ledig på onsdag (har vikarie) och jobbar torsdag, som är sista dagen på höstterminen här.
Sedan väntar nästan två veckors jullov innan terminen startar igen den 4/1-2012.


Marie

Vad mysigt! Fina bilder och du ser ut att ha der bra.

Njut!

Kramar

sannas rum

Åh, men finns inte H&M i Beijing? Jag shoppade faktiskt en del på H&M i Shanghai när jag var där haha ;P Hittade massa fina saker som jag inte sett i Sverige (:

Anna G nu i Götet!

Så gott att vara hemma....men hallååå, varför ska du vara ledig på onsdag hihihihi

Är i Göteborg några dagar, bor hos systra min....

Kram

sannas rum

Wow helt fantastiskt vackert!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: