Just ingenting

    
En torsdag som inte direkt har varit så händelserik, snarast lite seg, känns det som.
Kanske är det bara en känsla?
Började morgonen med ett besök hos tandläkaren för den vanliga översynen. Ett ynka litet hål fanns och jag ska tillbaka för att laga det. Eftersom jag i högsta grad ogillar att få tänderna lagade, så vill jag absolut ha beövning. Så det blir ett besök till. (Tandläkare Zofia är jätteduktig och förstående, vilket underlättar för mig.)

I övrigt hade jag idag, precis som i går, tänkt ta en långpromenad runt Södermalm, 12 km. Men med tanke på det osäkra vädret med ömsom störtskurar och ömsom sol fastnade jag i stället vid datorn.
Jag jagar fortfarande flygbiljetter till Beijing och en bra "notebook". Känns nu som om jag är på gång att hitta det jag vill ha.


Regnbågen kom fram mellan störtskurarna. (Utsikt från vår balkong mot Hammarby Sjöstad)

Gick i alla fall en promenad upp till Ringens köpcentrum för att få lite luft och var för säkerhets skull utrustad med ett rejält paraply.
Passade på att titta in i Teliabutiken för att se hur Iphone 4 ser ut. Efter att ha fått den demonstrerad för mig, blev jag ganska intresserad. Kanske kan den vara ett komplement till min tänkta "netbook"? Och då kanske jag inte behöver köpa en Mac Proffice utan kan nöja mig med en billigare variant.
Puh, jag som trodde jag hade bestämt mig....Funderar lite till!

På söndag är det ju val, men då  kommer jag att vara på Skördefest på Åland, så det kändes bra att  rösta i förtid. Nu är det i alla fall gjort. Bara att invänta resultaten i lugn och ro.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: