Västergötland nästa !!!!!

    
Idag ska det bli av! Äntligen!
Vi ska åka mot Göteborg för att hämta hem min vackra tavla. Tavlan som jag fick i present av vännerna i Beijing då jag fyllde 60. ( vilket var förra året) Den skeppades hem i vänners container till Göteborg och har sedan förra hösten stått i tryggt förvar i familjen W:s garage och snällt väntat på att jag ska hämta hem den. Nu ska det alltså  ske!


Vännerna Lotta och Sussie överlämnar den jättefina tavlan


Eftersom det är fredag, fint höstväder här, åtminstone och den dag då Folkrepubliken Kina fyller 61 år, så bestämde vi oss för att åka iväg lite planlöst mot Västergötland. Kanske blir det en övernattning i Alingsås eller någon annan stans på Västgötaslätten. Jag är ju "väsgöte gu´bevars"! Född i Mariestad!

I morgon hämtas i alla fall tavlan hos familjen W.  Det ska verkligen bli roligt att träffa dem igen! Det var mer än ett år sedan sist . Och då i Beijing!
I morgon eftermiddag fortsätter vi mot Trollhättan för att hälsa på "de gamla" vännerna från Beijing, Christina och Harm.
Vi har heller inte setts på länge, så det blir också jätteroligt.
Vilken toppenhelg!
Jag vill önska alla som läser en härlig helg!
Och ni i Beijing, snälla, fira lite för mig också!!!!


Christina och Harm

Anna nu i Beijing : )

jag vill oxå vara i Trollhättan imorgon...tänk om det skulle blivit som jag tänkte tidigare i somras...att jag skulle vara i sverige 1-9 oktober... : ( Hälsa de "gamla" i Trollhättan....

Ha en underbar helg...på rätt sida sverige hihihihi

kram från Beijing

Iris

Hälsa Christina och Harm så mycket!

Ha en skön helg!

Väntar såååå på er!

Kram

jennie

Vilken underbar tavla och vad härligt att se lite kända ansikten.hoppas att allt är bra med er,nu kommer du väl snart eller?

jennie

Vilken underbar tavla och vad härligt att se lite kända ansikten.Hoppas att allt är bra med er.Nu kommer du väl snart eller?

Åse

Men....har ni varit i Västergötland. Ni skulle ju mellanlanda i Nitta. Det hade jag räknat med. Men OK du hade nog fullt upp ändå att besöka alla du känner. För det är många!!!!!

Fin tavla!

kram Åse


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: