Att blogga är en konst

    

Nu var det dags för ett nytt gästboksinlägg. Sista resan till Beijing på ett bra tag kanske, vem vet. För att avsluta i samma stil som när vi för första gången satte fot i Kina så är Sara och jag tillsammans som vanligt. Vi har liksom tidigare; shoppat och insupit den kinesiska atmosfären, med det gästvänliga intryck Bejing alltid ger. Vi har blivit masserade och fått ordning på naglar och fötter (något som behövs för strävsamt vårdfolk som oss). Vi har sett Tian Jin, kuststaden, även om vi missade flodpromenaden vi egentligen åkte dit för. I stället hamnade vi på en marknad med enbart kineser. Såå typiskt! Strumpinköp och tröjinköp blev resultatet :). Shopping är aldrig fel och vi har noga vägt all vår packning både en och två gånger. Det är med viss nervositet vi ser fram emot incheckningen imorgon.

Maten i Kina har vi passat på att njuta av. Lite sorgligt för de som åker på rundresor här i Kina är att missa all den fantastiska matkultur staden kan erbjuda. Vi ska dock vara ärliga och erkänna att det har slunkit ner en och annan MacDonalds glass då och då :) ja, vad ska man göra när det är 30grader varmt och fötterna värker av allt spatserande.


Maaat :)

Hela resan har präglats av semester denna gång. Ingen stress i att se alla sevärdheter, utan vi har gjort det vi har velat i stunden. Efter mina 5 resor och Saras 3 resor hit har vi hunnit mycket.
Muren kommer vi aldrig glömma och förhoppningsvis återvända till fler gånger.
Börjar bli en tradition att ha picknic där nu :). Att vi fick resa dit 2 timmar efter ankomst till Beijing denna gång, visar bara på lilla mammas enorma kapacitet att utnyttja tiden effektivt.

Idag är sista kvällen och vi ska ut och vara ungdomliga, hehe..snart trettio år gamla och vi har behövt sova middag för att orka gå ut 21.30 *phust*. Vad ska det bli av vår generation suckas det här i lägenheten.
Förhoppningsvis blir det en helkinesisk kväll på en rysk chokladbar. Undrar ni vad kvällen ska bli av för oss? Det gör vi med! Eftersom det är Sofia, mammas kinesiska lärare, som har planerat kvällen så får vi säkert en upplevelsefylld kväll.


Sofia, Helen, Sara laddade för Beijing by night

En kanonresa; Mycket Max, mycket mamma, mycket Beijing. Kan det bli bättre?
Inte enligt oss.
Vi önskar er en trevlig kväll från en somrig världsstad/ Helen och Sara

Mamma tilll gästbloggaren

Helen och Sara!

Full fart har det varit och era dagsprogram, måste jag tillstå, har jag haft svårt att hänga med i.

Vältränade var ni när ni kom och nu vet jag inte riktigt vad man ska kalla det för.....

Härligt att ni varit här och piggat upp oss tillsammans med Liv, Max och Johan.

Det har varit fullt hus!!!! Och jätteroligt!

Många kramar och välkomna till Stockholm.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: