Nu har det hänt!

    
Nu har jag i alla fall bytt namn på bloggen och namnet är inte längre missvisande. Ja, inte blev det någon större förändring av namnet, men jag har inte, trots råd, hittat någon rubrik jag helt kan förlika mig med. "Mitt i" tror jag blir bra tills vidare. Just nu känns det som om jag är mitt uppe i allt. Och jag stormtrivs med det.
Jag växlar mellan att ordna om här hemma och att träffa vänner. Men det finns ju inga motsatsförhållanden. Det ena utesluter inte det andra....

I går var jag, tillsammans med två "gamla vänner" hembjuden på "damlunch" i Sollentuna, till en av mina älsta vänner, Inger.
Så härligt, timmarna bara rann i väg. Tänk, det kändes inte alls som om vi inte setts på ett halvår. Det var bara att fortsätta där vi slutade. Det är vänskap det!


Inger, (värdinnan) Anita och Gullvi, tre vänner och "gamla kollegor"


Saftig rostbiff, fylld smördegsbakelse, sallad och ett gott, rött, vin därtill smakade fantasiskt gott

Liksom en underbar jordgubbstårta till kaffet...


Det blev verkligen en lång lunch och jättetrevlig samvaro. Insåg på nytt hur mycket jag saknat mina vänner här hemma. ( Trots alla nya vänner i Beijing)

Ja, inte var möten med vänner klart med detta.
En av mina "gamla," men unga vänner från Beijing, Karolina, som i höst flyttar till Moskva och ska förestå förskolan på Svenska Skolan där väntade på mig.
Det är alltid så upplyftande och roligt att umgås med Karolina. Jag tar de chanser jag kan att få träffa henne.
Även om vi inte setts på nästan ett år, så är det bara att ta upp tråden och fortsätta .... Viss är det en härlig känsla.
Vi åt en bit mat tillsammans i Gamla Stan och hann prata om "allt och inget".
Jag verkligen önskar Karolina och Christian lycka till i Moskva och har givetvis bokat in ett besök under våren 2011. Jag har inte varit i Moskva så det ska verkligen bli spännande.
Trots vår åldersskillnad, jag är ungefär 30 år äldre, kan jag lära mig så mycket genom att umgås med Karolina.
Det är alltid bra att få lite nya perspetiv på tillvaron och livet.


Karolina, Gamla Stan i bakgrunden

Sakta vi gå genom stan och tänk vad man hinner prata då......


Stortorget


Prästgatan i Gamla Stan


Hemma;en trogen besökare. En måsmamma som har sina ungar på hustaket
Karin

Bra namnbyte tycker jag. Oftast är du mitt uppe i något. Att sitta still och rulla tummarna är inte din stil direkt, även om du tränar för att lyckas.

Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: