Sol, vind och turkost vatten

    
Lättjan fortsätter, mestadels på stranden och i solstolen med en bok, i vattnet, på luftmadrassen eller simmandes.
Solen lyser, vinden fläktar skönt i palmkronorna och vattnet är verkligen alldeles turkost.
Ja apropå solstolar; Insåg i morse när vi kom ner till frukost klockan 8.30 att de flesta solstolarna med rejäla, stora, parasoller var slut. Så var inte fallet i går. Då fannns det lite att välja på. Men fler gäster har kommit och hotellet är nu helt fullbokat. Efterfrågan på solstolar med "bra placering", mycket skugga, har också ökat förstås. 
Efter visst letande och ommöblering fick vi hyfsade platser, där både ett vanligt parasoll och palmer kunde skänka oss behaglig skugga.
Kan förstås inte låta bli att reta upp mig en aning över människor som bokar solstolar mitt i natten, nåja klockan 6 på morgonen, för att sedan inte ens sitta i dem. För säkerhets skull hade samma gäng även bokat alla solstolar vid poolen. Helgarderat! 
Jag pratade med en av "beachboysen" och frågade om man skulle sätta klockan på ringning klockan 5 på morgonen för att boka stol med skuggande palmer över sig och stort parasoll. 
Han lovade då att boka åt oss till i morgon. Får se hur det går. Men vi använder i alla fall stolarna hela dagen.....


Sol, turkost hav och palmernas sus....


"Vårt hus" uppe bland trädkronorna; vi bor en trappa upp. Husen här på Fridays är alla byggda av bambu och inredda i filippinsk stil, med mycket vackra trädetaljer.
Frdays är ett förhållandevis litet hotell med ca 40 rum och allt inbäddat bland vackra träd och blommor.


På väg till vårt hus/rum, 25 meters promenad från stranden i sand som känns som mjöl. Jag går gärna. 


Utsikt från frukostbordet, så rofyllt.

Om någon undrar, nejdå, internet har inte större hastighet än tidigare. Men jag skriver först och lägger upp bilderna när jag samtidigt kan göra något annat, läsa till exempel.

God fortsättning på det Nya Året!!!
Här är det inga smällare som stör idyllen. Himlen lyses stundtals upp av vackra fyrverkerier och lugnet lägrar sig sedan om man vill. Och det vill vi!
Jag och maken fortsätter i lättjans tecken även i morgon.
Iris

Vilka underbara omgivningar!

Kram till er båda!

Annmari

Härliga bilder, kan riktigt känna sanden mellan tårna,värmen och lite fläktande vindar från havet. Kram till alla solisar

Katarina

Fortsätt att njuta av allt så mycket som det bara går.

Och du, kom ihåg att inte bränna dig!

Kramar

jossan

ser helt underbart skönt ut! :D snacka om att jag är avensjuk när jag ser de här bilderna, och samtidigt som det är -3 grader hemma i väsby :( men två veckor kvar tills vi kommer :D längtar redan nu!!

helen

Gör du framträdanden som The Pink Panter än :):) ?!

Kram Pydd


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: