Planerat och oplanerat

    
Ledig dag, lite tomt och ödsligt här hemma. Anna åkte i går och maken i tisdags. Hade planerat att sova länge, men var helt pigg redan vid 8 tiden på morgonen.
Hade planerat en långpromenad eller cykelltur som en av dagens aktiviteter, men det kändes ruggigt och lite kallt så det blev en morgon med en extra god frukost och fortsättning på min bok. 
Strosade så småningom i väg mot 3.3, shoppingcentrum. Det var riktigt kyligt ute så det var bara att öka på takten. Jag skulle prova en halvlång kashmirjacka, hämta en blus och en omsydd sidenklänning. Klänningen var inte klar, jackan hade de lyckats sy i fel röda färg. I övrigt passade den, men måste förstås sys om i rätt färg. 
Tur att jag är en lugn typ ibland. Jag kan vara....
Gick också igenom "The Village" och släntrade in i lite affärer, mest för att hålla uppe värmen. Insåg att jag gått ut för tunnklädd. Men jag har bestämt att det är vår och lagt de tjockare tröjorna åt sidan. Så jag får skylla mig själv.
Några inköp blev det i alla fall, dock inget "vintrigt".

En väninna ringde mitt under shoppingen och bjöd hem mig på kaffe. Jag tackade genast ja. Hon har just flyttat och det skulle givetvis vara jätteroligt att få se den nya lägenheten. Den ligger i närheten av området "MOMA" där vi bodde första halvåret här.
Och vilken lägenhet; 31 trappor upp och med en otrolig utsikt. Det kändes nästan som om att befinna sig i ett flygplan där uppe. Jättestora fönster från golv till tak gav denna upplevelse.
Tyvärr, var det mulet idag, men klara dagar har man milsvid utsikt och ser bergen i fjärran.


Utsikt från ett av fönstren, gammal och ny bebyggelse, sida vid sida

 
En del av det fantastiska sovrummet. Fönstren går som i en halvcirkel och från golv till tak.

Tiden går fort när man har trevligt och jag fick så småningom skynda på hem. (Vi såg på Tiger Woods som spelade golf på tv.)
På vägen hem såg jag dessa vackra magnoliaträd i närheten av vårt hus. Visst stannade jag upp och njöt.Hann hem i tid till min kinesiska lektion, men bara en timme i dag. Och den lektionen försvann i ett nafs. Lika roligt som vanligt!!!

Hade inte ens haft en tanke på var, när eller vad jag skulle äta middag. Hade funderat på att tillbringa aftonen hemma och gå igenom alla gamla foton på datorn.
Men mobilen ringer och jag blir bjuden på middag av vänner. Mycket trevligt och väldigt roligt! 
Fotona kan jag ta en annan dag.

 
Katarina

Vilka jättefina foton av blommorna! Vackra!

Hoppas du får en bra helg och fortsätter att vara lite oplanerad emellanåt.

Har du fått några inredningstips från lägenheten du besökte idag? Skulle tro det.

Kramar

Åse

Det är bra med vänner som bjuder vid rätt tidpunkt. "Räddare i nöden".

Du hade väl inte sandalerna på dig, hoppas jag!?

Vilken tjusig lägenhet, men oj, så högt upp. Får pirr i magen bara av att se på bilden.

Kram

Annmari

Härligt! en dag att ta som det kommer och njuta låter mumma!

Anna

Ja, det var mysigt att se honom igen. Nu vill vi bara att han ska komma, men 1 ½ mån kvar bara! Och jag jobbar bara i 1 månad till. Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: