Tid och längtan

    
Visst brukar jag ofta nämna det här med att tiden går så fort. Men jag tycker verkligen att det är så. Idag är det redan torsdag, ledig dag i morgon, och sedan helg.
 Jag  har nu börjat nedräkningen tills att mitt lilla barnbarn Max kommer hit tillsammans med sina föräldrar. Det är bara två veckor kvar.....
Jag har hitintills bara sett Max genom webkameran och längtar så efter att få se honom på riktigt. Tänk att få hålla honom i mina armar! Men snart så!
Maken hade turen att få träffa Max i Stockholm härom dagen.
Så jätteroligt! Och jag fick ett nytt foto på honom.
Samtidigt som Liv, Max och Johan är här så kommer också Helen och hennes väninna Sara hit. De kommer att vara här "lite omlott". Jätteroligt! 
Då blir det fullt hus!
Och visst hoppas jag på att kunna vara lite barnvakt. Det var länge sedan sist. 


Visst är han fin!  


Carina och Jenny, mina "gamla" arbetskamrater, (rena ungdomarna jämfört med mig) är på besök och ligger i som bara den för att på sex dagar hinna med att "göra Peking". Jag tycker att de lyckas otroligt bra.
Mycket strukturerat lägger de upp sitt dagsprogram och det är verkligen heltäckande. Milt sagt!
En blandninga av kultur, vandringar i hutonger och längs stadens gator, shopping och mycket annat fyller deras dagar. I den mån jag hunnit har jag visat dem "mitt Peking" och mina favortiplatser. Många skratt blir det och även sena kvällar. Det är mycket som måste tas igen.
Idag är de med China Culture Centre på grupputflykt till Kinesiska Muren och Minggravarna. 
De  startade klockan åtta i morse och har nu vid 20.30 tiden ännu inte kommit tillbaka. Kanske är det dags att snart ge sig ut och leta....Men troligen har de hittat nya saker att utforska.
Just nu kom de i alla fall hem och mycket riktigt har de varit på ytterligare äventyr. Precis som om Muren och Minggravarna inte räckte..... 


PS Jag frågade idag Sofia, i samband med min kinesiska lektion, vad taxichauffören kunde ha skrattat åt i tisdags. när jag bad att få bli körd till gatan Wangfujing. Hon kunde inte alls se eller höra något lustigt i det jag sa. Hon trodde att taxichauffören nog bara var glad över att jag pratade lite kinesiska.....Nåja!!! 
Åse

Vilket kärt besök som väntar dig! Förstår att du längtar och är nyfiken på det lilla underverket.

Jag fattar bara inte hur du orkar ha besök oavbrutet. Den ena avlöser den andra. Vilken energi!

Kram Åse

Ingrid

Ohhh! Vilken söt kille! Förstår att du längtar.

I övrigt verkar du fylla tiden och ha det bra. Saknar dig.

Kramar och många hälsningar

Anna

Åh vad roligt att han kommer och hälsar på dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: