Beijing möter Max

    
Idag så hände det! jag träffade för första gången mitt lilla barnbarn, Max. Han föddes den 12 januari och jag har längtat varje dag sedan dess efter att få träffa honom. Och idag, den 28 april kom Max till Beijing tillsammans med sina föräldrar.
Givetvis var Bosse och jag och mötte dem vid Terminal 3. Vilken lycka!
Tåg in till stan och sedan var de alla tre installerade hos oss på nolltid.
Jag tog genast med Max ut i storstaden, utrustad med både blöjor och mat.
Det blev en långpromenad på över två timmar och den lille gossen sov så sött. Han möte med staden blev odelat positivt. Han bara fortsatte att sova trots buller, bilars tutande och vänliga människor som till varje pris ville beundra honom.


Mitt första möte med Max hemma hos oss.


Promenad i Ritan Parken.


Utomhuslunch på restaurang Oliven. Nu anslöt sig även Bosse. Nåja, Max fick nöja sig med välling medans maken och jag delade en tallrik med diverse italienskt "småplock". Njutbart i solen även och det blåste en del. Och, Max var ju med!

Ett besök på Yashow hann vi också med. En lite större mössa, ett par tunnare jackor samt en pyamas inhandlades i rask takt.
Tänk att köpa härliga barnkläder i finaste bomull för 35 kr/plagg......( mössan var klart billigare)
Vid denna tidpunkt kom också Max föräldrar och köpte upp sig på lite persedlar.
Kvällen avslutade vi alla med en jättegod middag på den belgiska restaurangen Morel´s. ( Nej, jag får inga reklampengar)
Max ömsom sov och satt och var så förnöjd i sin lånade bilbarnstol. Han placerades på ett eget bord och hade bra utsikt över vad som pågick.
Att han blev uppmärksammad behöver jag nog inte ens nämna.

Idag har jag varit ledig hela dagen för att vara med Max. Det har varit en helt fantastisk dag och att för första gången få träffa honom var en obeskrivlig lycka.


Max i bilbanstolen och på väg mot sitt andra restaurangbesök i Beijing på samma dag.

Anna i London

Åhhhh, så himla underbart : )

Förstår att du njuter, njuter, njuter av din speciella gäst och dina andra gäster....

ge dem en hälsning från mig....

kramis

Elisabeth

HejMormorsstoltheten fullkomligt lyser. Igår hade vi avslutning på kinesiskan. Och pratade Kina och att tiden gått fort sedan vi flyttade. Då dök du och Max upp på agendan. Christina (tina) Anna MajBritt Helena o jag skickar Grattis hälsningar till Liv och er alla. Det var stora leende när alla förstod att Max äntligen dykt upp i era liv. Kram Elisabeth o resten av oss

Susanne

Vad härligt! Njut och ta vara på de dina!

Underbara bilder!

Kramar och många hälsningar

helen och sara

Hejhopp fina bilder på maxen. nu sitter vi på arlanda och ska snart lyfta mot helsingfors och bejing. Kram Helen och sara

Åse

Vilket vackert barn och så behändig till på köpet! Det måste vara härligt att få gå ut och promenera med honom på egen hand. Tänk vad skönt för för föräldrarna att få en så pålitlig barnvakt!!!!

Mys på nu! Kram från åse

vivi

ÅÅÅÅÅÅåååhhh...så söööt han e..och jag ser din lycka i ögonen, äntligen, äntligen..äntligen..han har fått världens bästa mormor....förutom mig då.vi ses snart ..och då du..då blir det mormorsrally på stan..yess..kramar till alla..vivi

Sanna

Oj oj sååå otroligt söt han är, ditt lilla lilla barnbarn! Han kan inte ha en bättre mormor! NJUT!Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: