Att välja är också en konst

    
Här är ofta utbudet av varor så stort att det många gånger är svårt att välja.
När jag var hos Kata i tisdagsså var det också många flera tavlor som jag ville ha. Men av praktiska skäl valde jag fyra mindre. (Jag tror den totala storleken inklusive ramen är 25x25cm.)
Idag fick jag tavlorna levererade till skolan och jag kände mig både nöjd och glad över mina val. Jag tror de får följa med hem till jul.


Det vänstra motivet är ett lås till en port och det högra ett mycket typiskt kinesiskt brädspel som spelas på många ställen .


Yttreligare tavlor med motiv från gamla portar och lås.

Var idag inom vår lokala ICA butik, Jinkelong, för att köpa hem maskintvöttmedel.
Vad skulle man välja här då? Jag hade tänkt mig att köpa kulörtvättmedel, men jag är inte alls säker på att det finns speciella sådana.
När jag frågade kom jag fram till att det mest var handtvätt och maskintvätt som var gångbart. Helt enkelt smutstvätt. Lyckades få fram att jag skulle ha maskintvätt. Återstår nu för Bosse, familjens tvättmästare, att få mina jeans att behålla sin färg och inte bli blekta. Eller att en röd kofta antar en rosa ton. 
Vi får väl se så småningom hur resultatet blir. 
Jag kanske glömde att nämna att all info. på tvättmedelspaketen är på kinesiska. Och det kan jag inte läsa. Hitintills har jag kanske lärt mig 15 tecken och det räcker inte långt. Särskilt inte eftersom de måste finnas i ett sammanhang....

 
Vad ska jag välja? Visst är det en konst att ta rätt?
Katarina

Jag tycker du gjorde bra val av tavlor. De var jättefina.

Vad gäller tvättmedlet håller jag med om att det är svårt att välja, särskilt när man inte kan läsa vad som står.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: